Peli bonukset Ruotsi

Näin lasketaan ylimääräinen voitto, jos käytät korkean arvon panosta. Jokainen veto voidaan tarkistaa manuaalisesti, mutta on parempi saada Excel-tiedosto, jossa kaikki kaavat on valmiiksi kirjoitettu ja kaikki jäljellä oleva on käydä läpi numerot.

Vinkkejä aloittelijoille

Valitse urheilu, jossa on monia tapahtumia. Pitkän aikavälin menestykseen valuuttavetoisuudessa sinun tulee analysoida säännöllisesti tapahtumia ja tehdä vetoja. Siksi sinun pitäisi uppoutua urheiluun, joka pitkällä aikavälillä mahdollistaa vedon tekemisen ilman taukoa. Sopivin – jalkapallo ja tennis.

Valitse kiistaton turnaus. Vedonvälittäjät ottavat pääsääntöisesti leijonan osuuden suosituista tapahtumista. Esimerkiksi MM-kisoissa tai huippuluokan spelbonusar Euroopan liigojen otteluissa. Vedonvälittäjät eivät yksinkertaisesti pysty analysoimaan näitä kilpailuja sormiensa kautta. Mikä tahansa virhe johtaa suuriin tappioihin: valtavia summia on vaakalaudalla. Mutta toisella tai kolmannella jaottelulla vedot melkein eivät, vedonlyönnin virheitä voi olla enemmän.

Valitse vedonvälittäjä, jolla on korkeat kertoimet. Ennen vedonlyöntiä tarkista useita vedonvälittäjien sivustoja ja vertaa kertoimia samoihin tapahtumiin. Joka kerta kun haluat valita vedonvälittäjän, joka on vähemmän ahne. Tämä on tärkeää pitkällä aikavälillä.

Elämä hakkeroi. Etsi korkeat panokset otteluissa, joissa on selkeät suosikit. Usein vedonlyönnit eivät ole peräisin pelien todellisesta tasapainosta, vaan fanien massan odotuksista. Jos Barcelona, ​​Real tai Baijeri pelaa selkeää ulkopuolista, vedonvälittäjä aliarvioi suosikkikertoimet: loppujen lopuksi he todennäköisesti panostavat häneen. Siten ulkopuolisen kerroin on korkea. Tämä on hyvä aika oppia tilastoja ja antaa arviointisi. Kaikkien tämän elämän mukaan hakkerointi on niitä kilpailuja, joissa ulkopuoliset usein antavat yllätyksiä suosikkeille: esimerkiksi Englannin Premier League jalkapallossa.

Edut ja haitat

Arvo-vedonlyönti strategia on hyvin epäselvä pelaajat. Toisaalta voit lisätä kannattavuuttasi niille, jotka todella ymmärtävät tietynlaista urheilua. Toisaalta se perustuu subjektiivisuuteen, mikä tarkoittaa, että takuita ei ole.