‘Groutier’: sulky sana antaa New Zealanderin neljännen maailman Scrabble-otsikon

Tactically selvitetty kahden sanan pisteytys laatta, “groutier” – “grouty”, eli rajat, sulky tai surly – ansainnut Nigel Richards 68 pistettä, 8000 dollaria (£ 6,200) ja oikeus kutsua itsensä suurimmaksi koskaan kilpailukykyinen Scrabble-pelaaja.

51-vuotias malesialainen New Zealander otti neljännen englantilaisen Scrabble-maailmanmestaruutensa 11 vuoden kuluttua Amerikan Jesse-päivän 3-1 voittamisesta. Richards on ainoa pelaaja, joka on voittanut otsikon useammin kuin kerran, ja hän otti myös ranskalaisen Scrabble-nimikkeen toista kertaa aikaisemmin tänä vuonna.

Voitto tuli maratonin 36 pelin jälkeen viikossa kaatumisia mukana 116 pelaajaa, jotka edustavat 25 maata.Lopullinen taistelu tapahtui Shepherd’s Bushissa Länsi-Lontoossa, ja se merkitsi 70-vuotisjuhlaa.

Nuorin kilpailija oli yhdeksänvuotias Muhammad Misbah Ur Rehman Pakistanista. Brett Smitheram, vuoden 2016 mestari, oli korkein sijoitus brittiläinen, viimeinen neljäs. WESPA (@WorldScrabble) #BREAKING: Nigel Richards on maailmanmestari 2018! # WSC2018 päättyy 3-1-voittoon Jesse-päivän jälkeen Lontoossa viiden päivän turnauspelien jälkeen. Lokakuu 28, 2018

Päivän voittamisen jälkeen 575-452, Richards, joka kuvasi vastustajansa ”vaikuttavaksi” , jotka on esitetty valokuville voittajataulukolla ja lasipalkinnolla.

”Olen täysin innoissani”, hän sanoi, tuskin hymyillen.Päivä, joka karkasi paljon pienemmät rallinsa, oli kuitenkin paljon laajempi virne.

Scrabble-fanit ottivat valokuvia, kun Richards ja Day kohtasivat viiden parhaan lopputuloksen. “nail-biting”.

Päivä sanoi: ”Nigelilla on poikkeuksellinen sanasto, maailman paras. Olin melko vaikuttunut hänen pelistäan “zonular” 100: sta pelin alussa.Se sai hänet suureksi eduksi toisella kierroksella. ”

Muiden finaalin korkean arvosanan sanojen joukossa oli” maledict ”, joka tarkoittaa” kiroamaan kirous ”, jota pelasi päivä 95 pistettä neljäs kierros, ja “fenoli”, 84 pistettä, eli “synteettistä hartsia”, jota Richards toisti kahdella kierroksella. joka alun perin markkinoi sitä Criss-Crosswords -tuotteina. Kymmenen vuotta myöhemmin, Criss-Crosswordsin alkuperäinen omistaja, James Brunot, osti oikeudet peliin, muutti sääntöjä ja muutti sen uudelleen nimellä Scrabble.