Liverpoolin pormestari ei kyennyt ratkaisemaan lentoa “shambles” 730 faneille

Yli 700 tukijaa puuttuu pelistä, kun kaksi operaattoria peruutti yhteensä kolme lentoa Kiovaan, koska heille ei voitu jakaa lähtöpaikkoja.

Yksi niistä, Worldchoice Sports, perui alun perin kolme – vaikka yksi palautettiin ja jätettiin Kiovaan perjantaiaamuna. Toinen yritys, Air Partner, peruutti yhden lennon ottelun aattona. Liverpool FC odottaa noin 730 faneja vaikuttavan.Ronaldo v Salah – päänsäästäjä, joka määrittelee Mestarien liigan finaalin. pormestari, entinen nyrkkeilijä Vitali Klitschko ja lentoyhtiöt etsivät ratkaisua kaikille, jotka kohtaavat puuttuvan.Mutta perjantai-iltapäivällä hän sanoi, Unibet että hän oli “vihitty”, ettei hän kyennyt löytämään ratkaisua.

Anderson kirjoitti Twitteriin: ”Hyvin pettynyt siihen, että pyrkimyksemme lajitella #LFC-fanilentoja ei ole toiminut @ Vitaliy- Klychko & amp; lentoaseman johtajat tekivät kaikki mahdolliset lasku- ja lentokoneiden kanssa, mutta eivät pystyneet ylittämään linjaa. Uskollisten fanien kohtaamat turhautuneet turhautuvat. Yhtiö on sanonut, ettei se voi ratkaista sitä, meidän on kunnioitettava sitä.Gutted saimme niin lähelle. ”

Liverpool on tarjonnut täyden hyvityksen finaalin lipuille faneille, joiden lennot peruutettiin, koska lipunhaltijat kutsuivat matkaongelmiksi” ehdoton vitsi “.

< p> Ilmoitus klubin verkkosivustosta sanoi: ”Päätös antaa palautuksia on tehty vastauksena kahden Widnes-pohjaisen matkatoimiston Worldchoice Sportsin lentojen purkamiseen, jolloin noin 650 tukijaa ilman lentoa Kiovaan Mestarien liigaan lopullinen. ”

Myöhempi lausunto lisäsi:” Liverpool FC: lle on ilmoitettu, että Air Partner Ltd: n liikennöi edelleen tilauslentoa Kiovaan ja joka on varattu matkatoimistojen Myriad Travelin ja Crown Travelin kautta.

”Samoin kuin niillä, joita World Choice Sport -kilpailun Hungary Unibet peruutetuista tai uudelleenjärjestelyistä kärsivät, tukijat, jotka matkustavat Kieviin Liverpoolin John Lennonin lentoasemalta lennonumerolla SVB116, voivat myös hakea haun lipun palautusta. Mestarien liigan finaaliin. ”

Rajchoni, Worldchoice Sportsin johtaja, syytti Kiovan huonoa järjestöä ongelmasta.Yhtiö sanoi verkkosivuillaan antamassaan lausunnossa: ”Olemme käyttäneet kaikkia mahdollisuuksia yrittää saada laskeutumisaikoja. Olemme saaneet ne Liverpoolin lentokentältä ja Manchesterin lentokentältä, ja olemme hakeneet lähtö- ja saapumisaikoja asianmukaisella tavalla ja aikataulussa viranomaisten kanssa. Toistetaan – tämä ongelma on Kiovan kanssa. ”

Liverpool odottaa yli 20 000 tukijaa matkustamaan Ukrainan pääkaupungissa Olimpiyskiyn stadionin ottelulle.

Sosiaalisen median, Liverpoolin fanien ilmaisi pettymyksensä ja vihansa saamiensa tietojen puutteesta. Wade Upton® (@ 1980lopez10) Vain puhui @worldchoicespo-asiakaspalveluun – 100% syyttää Kiovan lentoasemaa.Kohdistettu monille lähtö- ja saapumisajoille yksityisille suihkukoneille enemmän rahaa @Vitaliy_Klychko He myös sanovat @mayor_anderson valehtelee käytettävissä olevista lisäpaikoista ja pyörittää PR-riviä.