Djokovic pysyi tenniskentässä mestareiden yli. Federer on palauttanut tappion

kaksikymmentäkahdeksan Djokovic voitto turnauksen mestareita kruunasi loistavan kauden joka voitti kolme Grand Slam otsikot ja yksitoista laakereillaan. Vuosi päättyi ainutlaatuisella 82 voitolla ja vain kuudella tappioilla.

“Nautin joka hetki tuomioistuimessa. Täytän kaikki lasten unet. Kiitos kaikille siitä, että olit tänä vuonna ylimääräinen “, Djokovic kertoi seremoniaan ja onnitteli Federeria vielä vaikuttavasta ottelusta.

“Ja nyt odotan innolla kahden viikon lomaa vaimoni ja poikani kanssa.Ilman tennis “, Djokovic sanoi.

otsikko Masters Tournament Djokovic tilille on 2.061.000 dollaria (52,4 miljoonaa euroa), yhteensä kauden Ansaitut bonukset yli $ 20 miljoonaa euroa.

Vaikka Djokovic saaneiden ryhmässä Federer hävisi suoraan kolmessa, mutta lopullisessa hän taas osoitti hänen voimaa. Hän oli vahva palauttamisesta, lähes erehtymätön, ja Federer oli pelata täydellinen pallon hänelle Serbian pelaaja saavutettu ja palautti pallon takaisin. Koti

Lisäksi Djokovic palvellut hyvin ja katsoin molemmat brejkboly että peli ei tarjonnut kilpailijoita ensimmäisessä sarjassa. Hän itse otti Federerin kolme kertaa.Viimeksi kymmenennessä pelissä toisen sarjan jälkeen Federer teki toisen ottelupisteeseen kaksinkertaisen vääränä.

“Ei ole koskaan hauskaa ei voittaa, mutta se on parempi kuin ei pelaa ollenkaan”, sanoi Federer viime vuonna, kun lopullinen vastaan ​​Djokovic vammoja hänen selkänsä ei tullut. “Pelissä oli hulluja vaihtoja ja ennen kaikkea tänä vuonna, Novak ansaitsi voiton. Erinomainen, sinulla on sensaatiovuosi “, Federer sanoi. Etusivu

Belgrad kotoisin ensin voitokkaita Masters Tournament vielä Shanghaissa vuonna 2008, muiden otsikoiden voitti Lontoossa vuonna 2012, 2013, 2014 ja tänä vuonna. Voitto Masters ja se on erotettu ratkaisun ennätys Federer, joka voitti kuusi kertaa.

he voittivat nelinpelin parina ensimmäisestä käyttöönotosta ryhmien joukko menettämättä tuplaa Jean-Julien Rojer ja Horia Tecău.Hollannin ja Romanian parin valitsi Wimbledonin tänä vuonna ja päättyi vuosi ensimmäiseksi.