Jalkapalloilun huhut: Fiorentinan Milan Badelj Tottenham Hotspuriin?

On syytä huomata, että Pepin tunteet Juventus-kalliolle eivät ole riitämättömiä, kun Bonucci myönsi, että hän oli erittäin houkutteleva jättämään Serie A -mestarit Manchester Citylle kesän aikana, kun hän sai tietää, kuinka pahasti he halusivat allekirjoittaa hänet. ”Annoin sen ajatuksen”, hän sanoi viime viikolla. ”Guardiolan vaatimus destabilisoi minut hieman. En puhunut Pepille suoraan, se oli vain ajatustenvaihto agenttini kanssa. Se oli houkuttelevaa, mutta päätin seurata sydäntäni lopulta. ”

Seuraten omaa sydäntään hän on saattanut rikkoa Pepin, mutta espanjalainen ei ole mitään, jos se ei ole joustavaa.Huolimatta siitä, että Juventus on työskennellyt vuoteen 2020 saakka, Bonucci saattaa joutua jälleen epävakaana lähikuukausina, jos huhujen perusteella on olemassa mitään aineistoa, joiden mukaan Manchester City on valmis ottamaan kiinnostuksensa häneen ennen tammikuun siirtoikkunaa. Juve-johtaja Giuseppe Marotta hylkäsi väitteet ennen kuin hänen joukkueensa voitti Palermon viikonloppuna. ”Ei, en ole sitä kuullut”, hän sanoi kysyessään, onko huhuille mitään aineita. “Juuri tällä hetkellä yhtään pelaajaa ei voi siirtää muuten, emmekä ole saaneet mitään tarjouksia.” Kroatian tarjouksen tekeminen.Kesäkuukausien aikana AC Milan oli joutunut menestyksekkäästi, jonka kanssa Fiorentina pelasi eilen umpikujaan. £ 8m. Kuten 21-vuotias, joka teki nimensä Dinamo Zagrebin kanssa, Badeljilla oli ihailija Sir Alex Fergusonissa, mutta sitten Manchester Unitedin johtaja ei koskaan päässyt viemään hänet Old Traffordiin.

Espanjan raportit viittaavat siihen, että Chelsea on kiinnostunut tuomaan Ángel Di Marian Stamford-sillalle Pariisin Saint-Germainista, vaikka Argentiinan vartija on selvästi ylivoimainen Premier League edellinen Manchester Unitedin kanssa.Ranskan mestarit kärsivät toisen kauden, Toulousea vastaan, uudella pomo Unai Emerylla perjantai-iltana, ja Di Marian on raportoitu olevan pakkassuhteessa jo alipaineisiin espanjalaisiin.

Saatuaan kelvollinen Chelsean faneille, jotka ovat voittaneet klubikilpailun, jossa ensimmäinen palkinto oli paikka heidän suosikki jalkapallojoukkueensa Bet365 neljänneksi, Gary Cahill ja Branislav Ivanovic testaavat vakavasti johtajansa Antonio Conteen kärsivällisyyttä. Daily Mailin mukaan klubi valmistautuu vaiheittaiseen pariskuntaan ja on tutkinut Burnleyn Michael Keane ja Middlesbroughin Ben Gibsonia uusina rekrytoijina.

Ja lopuksi Premier League Strugglers Sunderland ja Swansea City pitävät välilehdet Federico Santanderille, Paraguayn hyökkääjälle, joka pelaa FC Copenhagenia.Heidän toistensa pohjalähettäjiensä Stoke City harkitsee vaihtavansa johtaja Mark Hughesin Steve Bruce’n kanssa.

source: http://vedonlyontisivuja.org