Earl Clark johti tulevaisuutta 18 pisteellä

Merry Tel Avivissa vahvisti kuinka paljon hän paransi vapaaheittoaan. Hänellä on edelleen ensimmäinen asema Euroliigan tilastoissa, tällä kertaa pistettäessä seitsemästä kahdeksasta kuudesta, mukaan lukien ottelun viimeinen piste, joka 19 sekuntia ennen pisteet loppuu lyömättömään neljään pisteeseen.

Fenerbahce hävisi 24. minuuttiin saakka, mutta teki aloitteen kolmannen vuosineljänneksen puolivälissä. Kostas Slukas vahvisti viime päivien erinomaisen muodon, kun hän teki 18 pistettä, lopulta liittyi 15 pisteen kirjoittaja Marko Gudurič. Macpabi, jota johtivat Angelo Caloiaro (17 pistettä ja kahdeksan levypalloa) ja Scottie Wilbekin (15 pistettä). ). Exnymburk Kendrick Ray on kahdeksan pistettä.

Ondřej Balvín oli epäilemättä kuuma Bayern Münchenissä, entisessä työnantajassaan.Alusta loppuun hän oli Gran Canarian paras ampuja ja rebounder, kääntyen lopulta seitsemään yhdeksästä yrityksestä. Ja kahdeksan palautumisen, avun ja voiton ansiosta hän oli joukkueen hyödyllisin pelaaja. Read more.

Mutta Bayernille se ei riittänyt, mutta Saksan mestari johti pysyvästi kolmannella neljänneksellä hetkeksi. Viimeisessä osassa Balvin ei voinut tehdä sitä.

Alussa 20 pisteeseen saanut Derrick Williams veti vieraita, ja lopussa Maodo Lo loisti 22 pisteellä ja viidellä avulla.Devin Bookerilla, joka on menettänyt Eurocupin parhaan alakoripalloilijan sijan tänä vuonna, on kaksinkertainen tupla 10 pistettä ja 11 levypalloa. Dončič, tämän päivän tärkein ehdokas vuoden NBA-aloittelijalle.Yhdeksännessä kaksintaistelussa Espanjan suurkerho kuitenkin kaatui, kun se meni Olympiakos Piraeuksen päälle 83:88.

Nigel Williams-Goss 23 pisteellä, kuusi levypalloa ja neljä avusta onnistuivat hyvin Kreikan joukkueen paitossa. Kokenut Vassilis Spanulis lisäsi 20 pistettä 22 minuutin kentällä.

Jaycee Carroll oli Realin paras maalintekijä 16 pisteellä, Facundo Campazzon 14 pisteellä ja henkilökohtaisella ennätyksellä 13 avusta.

Moskovan CSKA on myös tulossa kauden ensimmäiseen tappioon; Budučnosti Podgorica.Tuloksesta 93:92 päätti Danil Nikolic korin alla kuusi sekuntia ennen loppua, kun taas Moskovan Cory Higgins ei onnistunut toisella puolella. CSKA oli ensimmäisen puoliajan jälkeen 49:35, mutta Betclic aliarvioi toisen. Nando De Colo oli paras pelaaja 19 pisteellä ja kuudella avulla, Will Clyburn lisäsi 15 pistettä.

Earl Clark johti tulevaisuutta 18 pisteellä, Nemanja Gordic lisäsi 17 pistettä ja seitsemän avusta.

Tämä johti Euroliigaan entisestään. Kilpailun kolme viimeistä voittajaa, Real Madrid, CSKA ja Fenerbahce, ovat yhdellä tappioilla ensimmäisestä kolmanteen. Neljäs Anadola on heistä jäljessä yhdellä pisteellä.

Barcelona hoiti Milanon 90:80 lähinnä Thomas Heurtelin ansiosta, joka onnistui saamaan 20 pistettä, kuusi avusta ja neljä levypalloa.