Amerikkalainen tähti Galatasaraye miellyttää vaimonsa. Hän haluaa edustaa Tšekin tasavaltaa

Nyt tämä amerikkalainen voisi edustaa jo EuroBasket, joka alkaa alle kuukausi tšekit testataan ennen mestaruuden Nymburk entisen pelaajien käsitellä kansalaisuutta, sen on kiinni 28. elokuuta.

“Blake on luovuttanut tarvittavat asiakirjat, kaikki on viranomaisten puolella. Työskentelemme mahdollisuuden olla osa tiimiä “, sanoi edustaja Michael Šob. Ulkomaalaisten kansalaistaminen voidaan nähdä eri tavoin. Radikaalisesti kieltäytyy siitä tai kutsuu sitä päinvastoin: No, he kaikki tekevät sen, joten miksi ei käytä sitä, vain oja! Vai onko kompromissi vaihtoehto – harkitsemaan kansalaisuuden vain niille, joille se on järkevää.

Mikä on Schilbův tapauksessa.

“Naimisissa olemme kolme vuotta elävät yhdessä kuusi vuotta”, hän sanoo noin tšekkiläinen konsortio. “Kaikki lapset puhuvat Tšekkiä.Kahden ensimmäisen vuoden ajan olen ammuttu urani Nymburkille, hänellä on erityinen paikka sydämessäni. Kun puhuin vaimolleni tilaisuudesta edustaa Tšekin tasavaltaa, hän oli innoissaan. “Molemmat osapuolet ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tässä asiassa: 33-vuotias Schilb ja Tšekin liitto. Illinoisin valtion syntyperä on osoittanut tarpeeksi vaivaa kaiken vakavasti tekemiseen. “Hän uhrasi mukavuus kesällä, lensi takaisin ja istui viranomaisten jälkeen”, Schob sanoo. Schilb on tullut viime kaudella Pariisin klubille, joka nyt lähtee Galatasarayta. Mahdollisuus pelata maata kohtaan on kuitenkin erittäin houkutteleva. “He kutsuivat minua vuosi sitten ja jotain. Minulla on paljon polkuja, paljon paperityötä “, sanoo Schilb. “On hienoa olla täällä lopulta muiden kanssa. Kaikki odottavat hyvää mestaruutta.Luo lähinnä tiimikemiaa. ”

Voiko hän myös osallistua siihen? “Uskon, että kaikki tekee”, hän sanoo. “Olen jo tehnyt niin. Nyt voin vain odottaa – ja toivoa. ”

Tshekin Schlb-menestysmahdollisuudet kasvoivat selvästi. “Yhteinen training’m innoissaan, voi auttaa meitä paljon”, sanoo Jan Veselý Star valinta.

Kuitenkin Schilb Ranskan kilpailu on saanut erittäin hyvän maineen. Lisäksi hän piti perheensä Pariisissa, mukaan lukien nainen. Ja kuinka hän hymyilee leveästi: “Hyvää vaimo, onnellista elämää.”

Älä onnellisempi mutta hänen vaimonsa oli, kun hän näki miehensä Tsekin maajoukkueessa.