Vuoden 2015 parhaat pelaajat “tavoite + pass” -järjestelmän mukaan

Hirviöt hyökkäävät.
Andrei Kleschenok edustaa vuoden kymmenen tuottavinta jalkapalloilijaa “tavoite + pass” -järjestelmän mukaan maailman vahvoissa liigaissa.

10. Thomas Muller (Bayern) – 47 pistettä (36 + 11, 57 ottelua)
Pysyvä oleskelu Robbenin ja Riberyn sairaassa on siirtänyt Baijerin pääuhan uhan laipoista keskialueelle, missä Mueller ja Lewandowski pelasivat hienosti. Saksalainen hyökkääjä vietti hienoa vuotta: hän pelasi hyvin viime kaudella ja aloitti hienon uuden. Thomasista tuli joukkueen toinen maalintekijä ja sen avustaja. Müllen pudotuspistelyhtymään on saattanut vaikuttaa MJ: n kiinnostus – huhutaan, että mankunialaiset olivat valmiita tekemään Saksasta historian kalleimman jalkapalloilijan.

9. Aritz Aduris “(Athletic) – 48 pistettä (38 + 10, 54 ottelua)
Baskimaan paras eteenpäin revitty ja metalli viime vuonna. Zorrosta, joka oli lyönyt kilpailijoiden porteille lähes 40 maalia, tuli yksi planeetan parhaimmista maalintekijöistä. Edelleen, joka tulee 35 kuukauteen, ei ole koskaan pelannut niin tehokkaasti pitkässä uransa aikana. Arits ei vain onnistunut suorittamaan hyökkäystä, vaan pelasi myös erinomaisesti pelissä: hän tarttui ratsastuspalloihin, heitti kumppaninsa iskujen alle – ja seurauksena hän keräsi tusinan avustajaa. Muuten paljon tunnustettuja suunnittelijoita.

8. Kevin De Bruyne (Manchester City) – 49 pistettä (25 + 24, 58 ottelua)
Punatukkainen belgialainen on yksi vuoden 2015 silmiinpistävimmistä jalkapallo-tapahtumista. Pelattuaan Wolfsburgissa, Kevinistä tuli Bundesligan paras pelaaja ja se odotti herättäneen klubien kiinnostusta kunnianhimoisesti ja rahalla. Paluu Englantiin vetoaa voiton asemaan: De Bruyne on nyt yksi Manchester Cityn johtajista. Vakaa peli viimeisen puolentoista vuoden aikana on tehnyt belgialaisesta yhdestä aikamme parhaista pelaajista. Kevin-pisteytystoimintaa lisätään korkealaatuisiin ohjelmiin: vuonna 2015 hän teki 25 maalia – sama kuin yksi maailman parhaista keskusjohtajista – Karim Benzema.