Useiden vuosien kanssa työskennellessään Preciadon

Voyage kohteeseen “Racing”

Useiden vuosien kanssa työskennellessään Preciadon kanssa “voimistelu” ystävät siirtyivät työskentelemään Santaderskyn “Racing” -näyttelyssä, jota toivat suurta joukkoa venäläisiä jalkapalloilijoita, kuten Vladimir Beschastnykh, Ilshat Fayzulin, Dmitry Popov, Dmitry Radchenko ja nyt kuollut Sergei Shustikov . “Racingissa” Riancho yhdisti kaksi tehtävää – hän oli Presiadon avustaja ja seurasi myös Espanjan joukkueen pelaajien fyysistä harjoittelua. Erittäin tuottavan työn jälkeen “Racing” -leirillä Rianchossa espanjalaisten “Levante” -elokuvien edustajat esittivät espanjalaisen johtavan back-up-klubin. Riancho sopi, hän työskenteli kaksinkerroksen päävalmentajana ja sai sitten avustavan päävalmentajan sijainnin klubin ensimmäisessä joukkueessa. Itse asiassa, kun “Levante” Riancho oli jyrkkä käänne uransa, mikä tapahtuu ehkä vain satuissa.

Kokous Berdyevin kanssa ja upea 5 vuotta Kazanissa

Vuoden 2009 alkupuolella Tatarstanin pääkaupunkiin saapui Espanjan fyysinen koulutus, jonka tarkoituksena oli järjestää kolmen viikon workshop, jonka pääaiheena oli jalkapallokoulujen järjestäminen. Kuten tiedätte, tällä hetkellä Ruby-johto, joka oli innoittamana vuoden menestyksestä RPL: ​​ssä (muistele, että vuonna 2008 Rubin voitti Venäjän mestaruuden kultamitaliin) halusi järjestää urheilukoulujen työn Espanjan periaatteella, joten Rubin Kurbanin päävalmentaja Berdyev meni kokoukseen Rianchon kanssa, jossa he tapasivat ja keskustelivat kaikenlaisista aiheista, jotka koskivat myös jalkapallo-osaa, kuten fyysistä koulutusta ja koulutusta.

Getty-kuvia

Berdyev on nero-taktiikka, joten hän pysyi syvästi vaikuttuna keskustelusta Rianchon kanssa, kun keskusteli Kazanin klubin johtajien kanssa siitä, että hän antoi espanjalaisen työn. Yhteisten ja erittäin rakentavien neuvottelujen jälkeen Riancho sai työpaikan venäläisessä klubissa, kun hän oli fyysisen koulutuksen valmentaja. Kazan-tiimissä Riancho työskenteli 5 vuotta, kun hän onnistui voittamaan Venäjän Premier-liigan kultaa Rubinilla.