Tšekki odottaa ennätystä. Arsenal on menettänyt ja lisännyt haavoittuneita jälleen

Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere, Danny Welbeck, Aaron Ramsey, Tomas Rosick, Theo Walcott. Se on lista marmodeista, joita Arsenal ei voi luottaa nyt. Lauantaina heille lisättiin vielä kaksi nimeä – ennen kauden haastavinta talvikautta.

Loukkaantunut Francis Coquelin on korvannut Mikel Artetin ensimmäisellä puoliskolla. Espanjan pelaaja aloitti kentän nopeasti tauon jälkeen. “En tiedä kuinka kauan he kaipaavat meitä. Coquelini on pahempi “, Arsene Wenger sanoi ottelun jälkeen.

Arsenalin jalkapalloilijan terveys on toistuvasti kaatunut vuosittain.Ja ehkä Wengerův koko valmistaa huomattavia saavutuksia liigan vaiheessa voitot kotimaisen otsikko, Ranskan johtaja ja hänen pelaajat vietti äskettäin jopa vuotiaiden Highbury vuonna 2004.

Tavoitteena palauttaa Cupin voittajalle valioliigan jälkeen kaksitoista vuotta taaksepäin pohjois-Lontoossa, Arsenalin jalkapalloilijat voisivat myös osallistua odotettavissa voittaa West Brom maaperää, mutta lopputulos jälkeen vieraat jää tyhjän 2.1. “Se oli todella huono päivä sen jälkeen, kun kaikkiin suuntiin”, pahoitteli uumenissa stadionin The Hawthorns Vierasjoukkueen valmentaja.

Arsenal aluksi auttoi kotimaan oma maali, niin hän ei käänny useita lupaavia mahdollisuuksia, jotka sillä rangaistuspotku lopussa ottelun osoitti Santi Cazorla .Englannissa, mutta silti erehtyä ulosottomies liukastui ja päästy.

“Kun johtava tavoite olimme liian varma itseämme huolimatta epäsuotuisista pisteet mutta taistelimme lopulliseen pilli”, kommentoi valmentaja Wenger, “Ongelmat olimme puolustuskannalla missä olemme tänään jättänyt erittäin huono suorituskyky “, hän lisäsi.

yli kvartetin Arsenalin puolustus että onnettomuus yli medics liittyi täysilukuinen, palloon minkäänlaista edes maalivahti Petr Cech. Oman tavoite joukkuetoverinsa Arteta metsästää pallo ensimmäisellä puoliskolla net kahdesti huolimatta johtaa kotiin vain kerran avaruudessa net.

“Se oli yksi otteluiden joka tulos ei vastaa pelin.Mielestäni me ansaitsemme enemmän – olimme mahdollisuudet rangaistus, mutta meillä ei ollut onnea “oli surullinen Bohemia jälkeen Arsenal menetettyjä mahdollisuuksia siirtyä pöydän päässä.

Myös Tšekin maalivahti vielä jäi mahdollisuus tasoittaa kirjaa David James määrän temppu nollia Englanti Top Division. Hänen on odotettava vähintään ensi sunnuntaina, kun Arsenal pelaa liiga Norwich.