Tasapaino mentaliteetin ja “fysiikan” välillä

Tämä on eräänlainen “totaalinen” puolustus. Eräänlainen pelifilosofia, joka sinun on vain juurtettava joukkueeseen, opettamaan tämän jalkapallon tuntemista. Ja sitten tulos tulee jo. Ei ole turhaan, että pelaajat, jotka kerran pelanneet tällaisessa, ehkä ei liian näyttävässä, mutta ainutlaatuisessa jalkapalloissa Kurban Bekievichin kanssa Rubinissa, melkein alkoivat pyytää häntä Rostovista. Tämä on täsmälleen sama ”tekniikka”, ”resepti”, joka vain tällä valmentajalla on. Kukaan ei voi vastustaa Berdyev-koko jalkapalloversiota, joka on hiottu käytännössä ja saatettu absoluuttiseen otteluun yhdessä ottelussa. Jopa Barcelona Messin, Iniestan ja muiden kanssa. Todistettu käytännössä. Nyt tämä sama jalkapallo on juurtunut ainakin 60–70%: iin ja työskentelee Donin Rostovissa. Ja monet jalkapalloilijat, jotka vain tunsivat hänet, käyvät innokkaasti harjoituksissa ja haluavat pelata, pelata ja pelata uudelleen. Näin ollen kaikki viittaa siihen, että talvikauden jälkeen ”Rostov” lisää vain.

Kaikki tietävät, että Rostovin taloudellinen tilanne on kaukana ihanteellisesta. Joukkueella on ollut vakavia ongelmia tällä alueella jo jonkin aikaa. Pelkkä uskomaton joukkuepeli ja sen fantastiset tulokset antoivat hetkeksi unohtaa sen, jopa pelaajat itse ja valmennushenkilökunta. Mutta ongelma ei poistunut. Ja ensinnäkin, tämä tarkoittaa, että upeista tuloksista ja taistelusta Euroopan kilpailun vuoksi Rostov ei voi luottaa henkilöstön vahvistamiseen ja kunnollisiin siirtoihin talvella. Parhaassa tapauksessa joukkue säilyttää johtajansa. Useimmille klubeille tämä olisi valtava ongelma, mutta ei Rostoville.

Tosiasia on, että kuten Diego Simeone Atléticossa, Kurban Berdyevin joukkueissa johtava rooli ei aseteta persoonallisuuksille, vaan joukkuepeleille, ymmärtämään jalkapalloa, jossa Rostov pelaa. Tämä on eräänlainen tasapaino fyysisen harjoituksen ja kyvyn ylläpitää voimakasta painetta koko ottelun 90 minuutin ajan ilman taipumista jatkuvissa hyökkäyksissä ja vastustajan hallussa olevaa palloa. Toisaalta, “henkisen pallon hallinnan” ja jalkapallopelin välillä pään avulla, loppujen lopuksi.