Tällainen tili osoittautui johtuvan yhdestä tekijästä

Emery muuttaa Arsenalia. Mutta kohta?

Lisäksi espanja ei ole vielä käsitellyt ryhmän ongelmallisia puolia (painostus, puolustus), mutta kunnostettu itselleen, mikä toimi niin hyvin.

Kun Arsene Wenger, joukkue hyökkäsi pääosin keskuksen kautta, Unain kanssa, joukkue sijoittaa enemmän puolille: Chelseaa vastaan ​​joukkue on teroitettu enimmäkseen reunoilta. Opinnäytetyö vahvistetaan tilastojen mukaan: Henrikh Mkhitaryan loi neljä pistettä, Alex Iwobi kaksi, Mesut Ozil nolla.

Ja tämä ei ole tilanne, jossa saksalaista on syytä syyttää kentän viivästymisestä ja menetyksestä. Joukkue ei pelannut vyöhykkeensä, eikä paineita ole vielä rakennettu. Siksi tämän pelaajan “puuttuminen” kentän laissa.

Joukkueet eivät ole parhaassa kunnossa

Emery muuttaa Arsenalia. Chelsea on toinen Man City. Kuva: FC Chelsea

Tällainen tili osoittautui johtuvan yhdestä tekijästä: molemmat joukkueet eivät ole muuttaneet peliä ilman palloa. Puolustajilla ei ollut aikaa sulkea vyöhykettä ja mahdollistaa laukauksia maalille. Lisäksi molemmat joukkueet eivät ole säätäneet paineita, joten keskuksen ohi ei ollut erityisen vaikeaa.

Mutta molemmat vastustajat näyttivät erittäin korkealaatuisesta hyppäämisestä. On mukavaa, että Englannin Premier-liigassa, paitsi “Manchester City” Josep Guardiola laittaa hyökkäyksen ja pelaa pass.

Liverpool suoritti paras siirtokampanjan Englannissa. Mestarien liigan finaaliin saapunut joukkue säilytti kaikki johtajat, hankki useita huippupelaajia ja lopulta leimasi rosterin kiertämisen. Jurgen Klopp laittoi mahtavaa peliä, mutta toistaiseksi ilman pokaaleja. Uuden kauden tilanne muuttuu.

Ylin siirrot

Jürgen Klopp ei koskaan kannattanut kalliita ostoksia, mutta aika määrittelee omat säännöt. Neljä uutta tulokasta, Liverpool siirsi kesällä noin 200 miljoonaa euroa. Lisään täällä Virgil van Dyckin ennätyksen siirron alkuvuodesta ja menemme Manchester Cityn tasolle.

Scout joukkue “Liverpool” äskettäin opetti, että lähes mitään virheen siirtoja. Vikaantumisen todennäköisyys on tällä kertaa vähäinen.

“Reds”, kun rangaistus maalivahdin kanssa sai mahdollisen maailman parhaimman maalivahdin Alisson. Kuitenkin hämmentävää tosiasiaa, että brasilialainen vietti vain yhden kauden korkeimmalla tasolla. Ennen tätä hän oli Wojciech Schensnogon sijainen.

Toinen selkärangan pelaaja on Nabi Keita. Guinean tulee olla ratkaiseva esiintyjä tiimille useiden vuosien ajan. Mahdollisesti se on myös maailman paras jalkapallon pelaaja. Nytkin yksiköt työntävät pallon paremmin kuin Nabi. Hän oli tärkein syy RB Leipzigin menestykseen.