Seurauksena – melkein viisikymmentä maalia

6-7. Robert Lewandowski (Bayern) – 54 pistettä (49 + 5, 58 ottelua)

Uransa Dortmund-vaiheessa Robert ei pelkästään saanut paljon pisteitä, vaan jakoi tasaisesti apua kumppaneille. Baijerissa pylväs on edelleen hyvä pelaamaan, mutta Münchenin joukkue tarvitsee viimeistelijän taidot, jotka Lewandowski on tuonut ihanteelliseksi. Seurauksena – melkein viisikymmentä maalia (vain Ronaldolla ja Mesdellä on enemmän), mutta niukasti avusteita. The Body on kuitenkin jo yksi aikamme vaarallisimmista jalkapalloilijoista.

6-7. Pierre Emerik Obameyang (Borussia D) – 54 pistettä (46 + 8, 57 ottelua)
Gabon, joka onnistui korvaamaan Lewandowskin Dortmundissa, sai samat 54 pistettä. Nykyinen Obameyang on ehkä yksi epämiellyttävimmistä puolustajien puolustajista maailmassa. Fantastisen nopeuden ansiosta hän voi karkaa jopa puolustajilta, joita pidetään nopeajalkaisina. Gabonets sopii täydellisesti Borussiaan, pelasi hienosti Mkhitaryanin ja Roycen kanssa ja jatkaa aktiivisen maalivalikoiman täydentämistä – tällä hetkellä hän on kauden tulosten mukaan yksi Golden Bootin pääkilpailijoita.

5. Zlatan Ibrahimovic (PSG) – 60 pistettä (46 + 14, 54 ottelua)
Zlatan on yksi kuudesta vahvojen liigaten pelaajasta, jotka vuoden tulosten perusteella teki keskimäärin yhden tai useamman tehokkaan toimenpiteen ottelua kohden. Viime kaudella Ibra menetti yllättävän helposti League 1 -pelissä ja otti suurimman osan maalistaan ​​rangaistuspotkusta. Tämän ansiosta kriitikot saivat puhua Ruotsin historian parhaan jalkapalloilijan uran auringonlaskusta. Mutta uudella kaudella Zlatan palasi prima-asemaan Ranskassa, hän nabotti paljon maajoukkueen puolesta ja, kuten aina, auttoi taitavasti joukkuetovereita. Lähes jokainen tavoite, jota Ibra on tukenut vuonna 2015, on pieni jalkapallotaiteen mestariteos.

4. Neymar (Barcelona) – 62 pistettä (45 + 17, 62 ottelua)
On naurettavaa muistaa, kuinka muutama vuosi sitten nuoren brasilialaisen freakin ennustettiin epäonnistuvan Euroopassa. Brasilian kentällä erottui ohut, epäilyttävän makuinen kaveri, jolla oli filigraaninen tiputus, nopeus ja maalien määrä.