Se oli skotlantilainen, joka kutsui hänet pelaamaan Englantiin

Maruan Fellaini: “Puolustus, keskikenttä, hyökkäys – tulen sinne, missä valmentaja haluaa”
Komea belgialainen Manchester Unitedistä puhuu vuodenajasta, David Moyesista, ja tietysti legendaarisesta kampauksesta.
Marouan Fellaini on henkilö, jota on vaikea ohittaa. Pellolla tämä on komea, kohoava hahmo, ja hänen pelityylinsä, aggressiivisuus ja halu olla valokeilassa liukuvat. Elämässä tämä on erilainen ihminen – Marouan tervehtii meitä kohteliaalla hymyllä ja johtaa keskustelua hiljaisella äänellä.
“Hänen kampauksensa huutaa olevansa extrovertti, mutta itse asiassa hän on vaatimaton, ujo poika”, entinen pomo David Moyes sanoi hänestä.

Moyes-oppilas
Näyttää siltä, ​​että nimi Fellaini liittyy aina David Moyesiin. Se oli skotlantilainen, joka kutsui hänet pelaamaan Englantiin, joka oli ostanut Standardilta 15 miljoonalla punalla vuonna 2008, ja juuri hän vei hänet Old Traffordiin 27,5 miljoonalla punalla. Kumppanuus kesti pitkään, mutta päättyi Moyesin irtisanomiseen huhtikuussa 2014. Muistaen tämän vaikean ajan, Fellaini yrittää puhua huolellisesti.
Manchester United on iso joukkue, ja tulosten puute vaatii muutoksia. Hän kutsui minut Englantiin, ja olen siitä aina kiitollinen. Olen oppinut häneltä paljon, työskentelimme yhdessä kuusi vuotta. Hän teki paljon minulle ja työskentelin ahkerasti niin, että voitamme. ”

Kuukausi sitten, Moyes oli jälleen työttömänä, kun hänet erotettiin Real Sociedadista. Skotlannin tulevaisuus on edelleen epämääräinen, mutta Marouan ei epäile, että hänellä on velvollisuus saada uusi mahdollisuus Englantiin.
”Olen varma, että hän löytää joukkueensa. Hänellä on kaikki ominaisuudet voidakseen johtaa hyvää joukkuetta. Hän osaa työskennellä pelaajien ja seuran kanssa. Englannissa hänen tulevaisuutensa “, – varma Fellini ….”
Voisiko tulevaisuudessa tapahtua, että duo taas yhdistyy?
″ … ”Kuka tietää? Mutta nyt kaikki ajatukseni koskevat vain Manchester Unitediä ja kuinka voittaa palkinnot mahdollisimman pian …. “