PRO-lisensoitu valmentaja

Moskovan “Spartak” virallisella verkkosivustolla ilmoitti maanantaina jalkapalloliitolle, että Italian erikoistunut Massimo Carrera, joka oli johtanut punaiset ja valkoiset viimeiset kaksi vuotta, sai vapaan edustajan aseman. Klubi kieltäytyi sellaisten italialaisten palveluista, jotka ovat saavuttaneet tärkeimmän menestyksen pääkaupungin modernissa historiassa.
Espanjalainen Raul Ruiz Gonzalez Riancho nimitettiin näyttelijäpäävalmentajaksi, joka tuntee Spartakin ja Venäjän jalkapallon todellisuuksista yleensä.

PRO-lisensoitu valmentaja, joka ei ole koskaan pelannut jalkapalloa

Ei ole mikään salaisuus, että Riancho ei ole koskaan esiintynyt ammattimaisella tasolla missään klubissa. Lisäksi espanjalainen asiantuntija, joka aloitti valmennuksen uransa 35-vuotiaana, ei edes harrastanut amatööritasolla. Samasta Espanjasta on monia esimerkkejä, kun valmentajat saavuttivat menestyksen ilman jalkapalloa. Tapaukset, joissa Gregorio Manzano, joka valmentoi Atelicón ja Julio Velasquezia, jotka ovat saavuttaneet mainetta Villarrealissa, ovat silmiinpistäviä. Vaikka Riancho ei ole saavuttanut niitä korkeuksia, jotka ovat luopuneet tunnetuille maanmiehilleen, mutta askel askeleelta hän menee hänen päämääräänsä.

Raul Riancho syntyi Ontanedan alueella Espanjassa Cantabriassa 13. helmikuuta 1960. On outoa, että kouluttamalla uusi puna-ja valko-mentori on fyysinen valmentaja, mutta tämä ei estä Rianchoa tulemasta PRO-lisenssin onnelliseksi omistajaksi, joka ei yksin voi johtaa minkä tahansa luokan klubeja. Itse asiassa Espanjan erikoisvalmennuksen valmennus aloitettiin 1990-luvun puolivälissä, kun hän vastasi myönteisesti myöhäisen valmentajan Manuel Preciadon ehdotukseen tulla hänen avustajaksian Torrelavegan kaupungin edustustossa Espanjan jalkapallokartassa. Espanjan kuoleman jälkeen, joka avautui suurelle jalkapallolle Riancholle, espanjalainen toisti toistuvasti, että Manuel oli hänen suuri ystävä ja liittolainen, joten nykyinen Spartak koki tappiota kovin paljon.