Paolo Maldini: “Gallianin on lopetettava omien juttujensa tekeminen”

Rostovin toiminnan mukaan useissa otteluissa kauden alkupuolella, etenkin vierasottelussa Lokomotivia vastaan ​​ja kotona Rubinia vastaan, tämä ilmeni suuressa määrin. Joukkueen liikkeet, ymmärrys siitä, missä pallo seuraavalla hetkellä on ja missä vastustaja on, selkeä roolijakautuminen pelaajien kesken kentällä milloin tahansa on avain Kurban Berdyev -joukkueiden menestykseen, hänen käyntikorttiinsa. Silloin pelaajat ovat todella fyysisesti hyvin valmistautuneita, mutta kaikki heidän toimintansa kentällä, kaikki juoksemalla, tapahtuvat parhaalla mahdollisella tehokkuudella. Kazanissa kaikki tämä tietyssä vaiheessa saatettiin melkein automaattisuuteen. ”Rostov” kilpailee täydellä nopeudella tähän ja demonstroi tällaista jalkapalloa yksittäisissä otteluissa.

Yksi etunäyttö

Mikä erottaa Rostovin monista kilpailijoistaan ​​taistelussa halutulle Top 4: lle? Tietenkin, tämä on yksisuuntainen peli. Kurban Berdyevin seurakunnat viettävät koko kauden katsomalla vain Premier League -otteluita. Venäjän Cup meni Rostoville: joukkue jätti sen nopeasti ja hiljaa. Tässä mielessä vain Moskovan Spartak voi kilpailla Donin Rostovin joukkueen kanssa. Mutta “Zenith”, “CSKA”, “Lokomotiv” ja “Krasnodar” pakotettiin leikkaamaan useita turnauksia kerralla. Ja keväällä monille heistä kaikki jatkuu. Siksi Rostovilla on riittävästi etuja kilpailijoihinsa nähden ratkaistakseen lopullisesti päätavoitteensa – antaa Rostoville-Donille “ikkuna Eurooppaan”. Ja Kurban Bekievich tietää ensinnäkin, kuinka pelata Euroopan areenalla.

Milanon legendaarinen kapteeni kertoi ajatuksistaan ​​menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Paolo Maldini ei vastusta Milanoon paluuta, mutta hän ei ole se, joka päättää tällaisista asioista. Entinen Rossonerin kapteeni, joka nyt hallinnoi Miamaa, antoi haastattelun Signori del Calcio -näyttelyssä Italian Sky Sports -tapahtumassa. Hän sanoi kaiken räikeästi, vaikka se olisi voinut tuntua epämiellyttävältä jollekin. Esimerkiksi Adriano Galliani.

Tietoa henkilöstä Galliani
Jos Milan haluaa palata huipulle, tarvitaan ideoita ja investointeja. Tarvitsemme ihmisiä, jotka ymmärtävät jalkapalloa, mutta he eivät ole tällä hetkellä.