Olemme tulevaisuudesta. Ukrainan maajoukkue

Minut kutsuttiin FIFA: hon ennen äskettäisiä vaaleja. Mutta tämä on liikaa poliittista organisaatiota. En halua osallistua tähän. Äskettäin Infantino kysyi minulta apua, sanoi, että haluaa houkutella entisiä pelaajia. Katsotaanpa. En itse koskaan tarjoa sellaisia ​​rooleja.

Nykyään Ukrainassa jalkapallo on uhanalainen urheilulaji. Syistä syy sekä talouteen ja politiikkaan ja jopa kaikkeen kaikkeen. On kaksi joukkuetta ja jotkut muut seurat, jotka sijoitetaan heidän kanssaan samaan sijoitukseen. Alemman jaon vahvuudesta ei tarvitse puhua.

Tämä lyyrinen poikkeama auttaa ymmärtämään paremmin nuorten jalkapalloilijoiden tilannetta. He eivät ole niin, etteivät ollenkaan. Voit tietysti nimetä muutamia nimiä, mutta yleensä Ukrainan maajoukkueen tulevaisuudennäkymille se on pelottavaa.

Vakuuttavampi asia on, että muistamme, että U-21 maajoukkueita valitaan parhaillaan Euro 2017 -tapahtumaan. Ukraina ottaa ryhmässään viimeisen viidennen sijan, hävinneen kolme kertaa, pelanneen tasapelin ja onnistuneen voittamaan vain Pohjois-Irlannin joukkueen, joka on tarkalleen viimeisimmässä asemassa. Joku muistaa, että Ukraina saavutti vuonna 2006 U-21 EM-kisojen finaalin, missä hän hävisi Hollannille?

Mutta jopa tällaisessa tilanteessa voi löytää joitain valonsäteitä, jotka antavat toivoa parasta. Käynnistämme mielikuvituksen ja alamme rakentaa hypoteeseja siitä, mitkä Ukrainan nykyisistä jalkapallo-nuorista voivat vahvistaa maan pääjoukkuetta.

Bogdan Sarnavskysta

Ampulli: maalivahti
Ikä 20 vuotta vanha
Kerho: Shakhtar
Mahdollisuus osallistua maajoukkueeseen: pieni

Nuorisomaajoukkueen päävartija on vasta kolmas vaihtoehto joukkueisiinsa. Shakhtarilla on Andrey Pyatov ja Anton Kanibolotsky, joten Sarnavsky voi vain uneksia peliajasta. Hän saa sen vain Ukrainan Cupissa ja mestaruuden harvinaisissa otteluissa (vaikka niitä on 2). Sarnavsky voi luottaa puheluun maajoukkueeseen vain hyvin kaukana tulevaisuudessa. On epärealistista voittaa kilpailu Pyatovia vastaan ​​Shakhtarissa, ja Andreilla on edelleen vähintään viiden vuoden ura. Siksi on kaksi vaihtoehtoa – joko nöyrä odotus mahdollisuuksista tai vuokra jollekin heikommalle joukkueelle.