Nail Ismailovin kampanja Carreraa

Tämä kolmas tappio peräkkäin oli vain syy valmentajan eroamiseen. Tämä olisi voinut tapahtua aiemmin Kreikan PAOK: n tai Itävallan Rapidin jälkeen. Tämä voi tapahtua myöhemmin, hän voitti Arsenalin Tulassa. Valitettavasti hänen kohtalonsa oli sinetöity mestaruuden jälkeen. Massimo Carrera on mies, joka ei ajattele itseään, 52-vuotiaana hän päätyi päävalmentajaksi ensimmäistä kertaa ja voitti vain siksi, ettei hän olisi koskaan ajatellut itsestään, hän aina kiinnostui joukkueesta, johon hän oli. Tunnustetut pelaajat, johto, valmentaja.

Nail Ismailovin kampanja Carreraa vastaan ​​on kuin Fyodor M. Dostojevskin veljekset Karamazovin jaksosta, joka kertoo suuren inkvisitantin, joka kertoi keskiajalla Jeesukselle: “Miksi sinä häiritsit meitä?”. On käynyt ilmi, että Carrera on estänyt uusia ihmisiä menemästä liiketoimintaansa, tekemään liiketoimintaa klubissa, ja hän vain päätyi siihen. Valmentaja, joka toi mestaruutta, ei tarvinnut klubin, he eivät nähneet häntä tulevaisuudessa eikä halunnut nähdä häntä. “Spartacuksen” historiassa se pysyy ikuisesti suurena ja raskaana draamaa. Faneille tämä on nyt erityinen kipu. Se on pelottavaa, kun viimeisen 16 vuoden ihanimman sadun luoja (!), Kuten koira, on potkaistunut klubista.

Taistelu bulldogs alla matto on ohi ja Carrera on juuri uhri, että jokainen on odottanut. Nyt Spartak oli jälleen niiden käsiin, jotka itse rakastavat itseään, ei itse klubia.

loppusanat

Massimo Carrera on hieno mies. Hän pysyy aina Moskovan “Spartakin” historiassa. Takana on mestaruuskulta ja Venäjän Super Cup. Hänen takanaan on puna-valko-fanien armeija ja klubin parhaat pelaajat. Hänen kanssaan meni valonsäde, joka valaisi tätä pimeyden valtakuntaa. Mutta valitettavasti elämä ei ole satu. Hyvää osoittautui, ettei ole tarpeen tämän päivän Spartakille. Ei, en usko, että klubissa tai jonkinlaisena tuhoajana olisi ikuista “pimeyttä”. Nro Tämä on harmaa, tavallinen harmaa, jota aina vaikeuttavat kirkkaat mielenkiintoiset ihmiset, joilla on tietty merkitys klubissa. Nyt Spartak on niiden käsiin, jotka eivät tarvitse sitä onnistuneeksi klubiksi. Tämä on vain lelu. Jotta joku sosiaalinen (Fedun), mutta joku taloudellinen (Izmailov), Massimoa ei tarvita täällä. Se vain häiritsee …