Menestyksekkään ja pitkäaikaisen yhteistyön jälkeen Rubinin

Tandem Rebrovin ja avustajan Shevchenkon kanssa

Menestyksekkään ja pitkäaikaisen yhteistyön jälkeen Rubinin kanssa Riancho meni Ukrainaan, Dynamo Kyiville, jota sitten johtaa Oleg Blokhin. Kiovassa Riancho oli Sergei Rebrovin suojassa, joka oli osa Blokhinin valmentajaa. Rebrov perehtyi myös espanjalaiseen Rubinin työhön, jossa entinen Tottenhamin hyökkääjä ja West Ham ja ukrainalainen joukkue viipyivät kahteen kauteen ja päättivät kunniakas ura. Kiovassa Rebrov-Riancho tandem antoi välittömästi tuloksen – Kievans keskeytti Shakhtarin hegemonian, voitti kaksi peräkkäistä mestaruuskilpailua. Raul oli Rebrovin oikea mies, vaikka monet, mukaan lukien silloin Shakhtar-mentori Mircea Lucescu, sanoivat, että Raul Riancho oli prosessin päällikkö eikä Rebrov.

FC Dynamo Kiev

Huhuilla on se, että ennen lähtöä Dynamo, Riancho asettaa ultimatumin klubipresidentti Igor Surkis, nimeämällä pelaajia, jotka on lähdettävä joukkue. Espanjalaiset olivat tärkeimmät toimijat tuolloin – Khacheridi, Fishing ja Garmash. Assistant Rebrov ei voinut johtaa Surkisia, ja presidentin suunnitelmat eivät olleet jakautuneet johtajien kanssa, joten Rianchon kanssa tehtyä sopimusta ei jatkettu.

Mutta kauan ilman työtä Riancho ei istunut. Ukrainan maajoukkueen hyväksyminen Euro 2016: n epäonnistumisen jälkeen Andrei Shevchenko kutsui espanjalaisen italialais-espanjalaiselle valmennushenkilökunnalleen. Maajoukkueessa ekspressiivinen espanjalainen käyttäytyi vaatimattomammin kuin Dynamo, ja hänen tehtäviinsä sisälsivät kilpailijoiden taktiikan analyysin. Voisiko tietysti Riancho antaa neuvoja päävalmentajalle ja muille avustajille – Mauro Tasotti ja Andrea Mulder, mutta Andrei Shevchenko oli aina viimeinen sana.

Yleensä Riancho sopii harmonisesti maajoukkueen päämajaan, mutta saapumalla maajoukkueeseen pelaajien rooli, jonka hän kerran pyysi hylkäämään Dynamosta, laski.