Meillä oli paljon

“Luultavasti minun vikani”, sanoi Brnon maalivahti Dušan Melichárek, joka löi Youssouf Daon. Valmentaja Pavel Sustr kertoi hänelle: “Pelaajat eivät reagoineet niin kuin heidän pitäisi potkujen jälkeen, ja siten he pääsivät tilanteeseen.” 0: 2 ajoi turhaan.

“Olen hyvin vihainen. Tällainen tulos ei ole Zbrojovkan arvoinen! ”Šustr ukkasi ottelun jälkeen, jossa Brnon joukkue todella keitti” paitsi viileyden suhteen talvivalmisteluun myös jälleen edistyneiden kunnianhimojen suhteen. Kolmannessa Hradec Kralove menettää seitsemän pistettä, johtava duo Ceske Budejovice, Jihlava ja vielä kaksi pistettä.Siinä oli enemmän kuin pelkkä vähennys.

”Meillä oli paljon tilanteita ja sisua, joihin emme pystyneet tarttumaan. Ottelun lopussa maksoimme siitä. Toisella puoliskolla meillä oli platooninen paine ilman tehokkuutta kalkissa ja valmiissa tilanteessa. Sanoimme joitain asioita puoliajalla, mutta se näyttää siltä, ​​ettei se riitä. Ei veloitusta, enemmän ruokahalua, tavoitteita nälässä, energiaa ”, Brno-joukkueen kapteeni Pavel Eismann kertoi. ”Erittäin epämiellyttävä. Suunniteltu tapa vaikeuttaa meitä. Se ei ole hyvä ”, Eismann sanoi