Maine Spartassa, Slavia, Karviná. Jalkapalloliiga jatkuu tauon jälkeen

Korkein jalkapallokilpailu alkaa runkosarjan jälkipuoliskolle. Fortuna League -sarjan kuudestoista kierros alkaa kahdella perjantai-kaksintaistelussa ja jatkuu kuuden viikonlopun kaksintaisteluilla. Maanantaina viimeistely ei ole ohjelmassa.

Slavia johtaa liigan jälkeen viisitoista ottelua kahden pisteen edessä Pilsen, voitti kaksitoista kertaa, sidottu kerran, hävisi kahdesti. Kun Karviná saapui Edeniin kauden alussa, hän otti häiriön 0: 4. Uskon, että rakennamme sitä Karvinássa ”, sanoi keskikenttäpelaaja Josef Hušbauer.

Slaavit tyhjensivät laajan sairauden kansallisen tauon aikana.Lukuun ottamatta pitkäaikaisesti loukkaantunutta Teclaa ja Paalua, kaikki pelaajat ovat käytettävissä.

“Tilanne on todennäköisesti paras kauden alusta lähtien”, suostuu valmentaja Jindřich Trpišovský, joka ajattelee kollegoidensa kanssa sitä, mitä joukkue odottaa tulevassa ottelussa.

: 3 spartalaiselta vaihtoi valmentajaa. Slovakian valmentaja Norbert Hrnčár tuli 1xbet tilalle Roman Nádvorník.

Etkö ole vielä kuullut hänestä? Tässä on lyhyt kortti: Ruzomberokin viimeinen valmentaja, English League -lehden ihailija, Liverpool-fani. Pidän heidän nopeasta siirtymästä hyökkäykseen, ajatella, korkeaan hyökkäykseen.On helppo sanoa, että pelaamme Liverpoolin tavoin, mutta se on aivan eri taso ”, hän sanoi. Mutta millainen jalkapallo on?

“Pribramilla on nyt huonompi tilanne, mutta olemme samanlaisessa asemassa ja olemme odotusten jälkeen. Jos voitamme, voimme palata keskiryhmään, missä haluamme olla. Sitten voimme todella puhua onnistuneesta pudotuksesta “, kotivalmentaja sanoi.

” Voimme voittaa kaikkialla ja hävitä kaikkialla. Näytimme sen viimeisellä arvonnalla Pilsenissä. Olemme menettäneet paljon aikaisemmin, mutta emme ole alaspäin.Hänellä on edelleen kuudes sija taulukossa, mutta hän jättää vain kolme pistettä kolmannelle Spartalle.

”Meillä on hyvä kausi. Olemme kuuden parhaan joukossa, mitä halusimme ”, sanoo valmentaja Michael Bílek. vain nähdä “, hän lisäsi.

Heinäkuussa Slováckon jalkapalloilijat löivät Baníkin maalilla asetetussa ajassa ja juhlivat Unibet kauden ensimmäistä voittoaan. Siitä lähtien Uherské Hradiště -joukkue voitti kuitenkin vain kolme kertaa, vaihtoi valmentajaa kahdesti ja menee runkosarjan toisen puoliskon ensimmäiseen otteluun pöydän neljästoista joukkueena.

”Odotamme innolla ottelua Ostravassa. Varmasti siellä on hyvä ilmapiiri.Lisäksi pidämme mielessä, että olemme menestyneet hyvin Ostravan kanssa viime aikoina. Emme varmasti mennä sinne jotenkin ”, sanoo puolustaja Stanislav Hofmann.

Slovácko voitti Ostravan kolme kertaa peräkkäin. Kaksi kertaa 2: 1, viime kaudella jopa kotona 5: 2. p>

“He pelaavat hieman erilaisella tyylillä perustuen pallon pitämiseen, jota he yrittävät pitää jatkuvasti, ja jatkuvasti muuttuviin paikkoihin kaikille pelaajille.Emme voi antaa heidän pelata peliäan ”, Baníkin valmentaja Bohumil Panik sanoo. p>

Ensimmäinen liigan kaksintaistelu vuodesta 2011, jota johtaa nainen. Jana Adámková on toinen nainen Dagmar Damková jälkeen, joka pääsi pillillä korkeimpaan kilpailuun.

”Olen erittäin onnellinen ja odotan sitä innolla. Samoin kuin aiemmat suuret ottelut, jotka olivat urani kohokohtia ”, hän sanoi.

Olomoucissa hän pelaa kahdestoista-kahdeksannen ottelun. Parempi sijoitus taulukossa on Mladá Boleslav.

”Meillä on paljon paluuta Olomoucille heidän kotitappioistaan ​​nykyisen liigakauden alussa.Tuolloin se oli urheilujohtaja Zdeněk Ščasný ensimmäinen ottelu muutettuaan toimistolta penkille, jossa hän korvasi Pavel Hapalin. More