Kuusi kuukautta sitten Artyom

Artyom Dzyuba – Venäjän jalkapallon henkilöityminen juuri nyt. Kuningas otteluissa Saudi-Arabia ja Minsk “Dynamo” vastaan ​​ja näkymätön vakavalla tasolla. Venäjän maajoukkueen paras hyökkääjä mielenkiintoisen Cardiffin innoittamana pelin jälkeen, mutta se ei myöskään toiminut tämän suuren klubin kanssa. Kuten tavallista, Artyom löysi syyllisyytensä ja herättänyt kaunopuheen, syyttäen kaiken agentteja. Dziuba ei koskaan syytä – koko maailma on häntä vastaan.

Kuusi kuukautta sitten Artyom oli ehkä kaikkein epämiellyttävä kuva venäläisessä jalkapallossa. Rakkaudesta vihaan yksi askel, mutta en ole unohtanut. Toivon myös teitä. Viisi Venäjän jalkapallon uuden sankarin kaikkein inhottavista tekijöistä.

23 tuhatta ruplaa ja Vladimir Bystrov

Artem ei aina ansaitse alle neljä miljoonaa euroa. Uuden kynnyksellä viisitoista tuhatta oli vakava summa hänelle. Vuonna 2009 Vladimir Bystrov ja Artyom Dzyuba eivät venäläisen lehdistön mukaan omistaneet 23 000 ruplaa. Legendan mukaan Vladimir löysi omat rahansa joukkuetoverinsa taskuihin. Dziuba viipyi sitten hetken aikaa Tomin vuokraamiseen, ja useita vuosia myöhemmin Bystrov kertoi yksityiskohtia haastattelussa Sports.ru.

“…” Ensin oli 15 000 ruplaa, ei 800 dollaria. Toiseksi, toistan: ei ole välttämätöntä herättää historiaa. ” … ”

“Penny-sukulaisten kuristaa”

Venäjän avoin pelaaja on aina voinut laskea rahaa. Vuonna 2015 Spartakin ei enää heikko hyökkääjä uhannut klubia, jossa tuomioistuin riitautti kuukausipalkan suuruisen sakon. Ongelmana oli, että Dziuba, punaisen valkoisen johtajan mielestä, sanoi liikaa siirtyessään Zenittiin. Tuolloin Artyomilla oli vielä kuusi kuukautta sopimus Spartakin kanssa. Tämän seurauksena tuomioistuimen kautta Dziuba saavutti voiton, mutta tuli lähes vihaisin henkilö fanien oman kotimaisen klubin. “Spartak” antoi Artyomille tietä suurelle jalkapallolle ja hän ei vain kävellä skandaalilla yhden tärkeimmän vihollisen leiriin, joten hän alkoi virneitä. Leonid Fedun sitten ei voinut vastustaa ja työntää massat kultti lause.

“…” Me veimme paljon rahaa Dziuban nostamiseen, ja tämä on mies, joka kurittaa kaikki sukulaiset penniäkään “- haastattelusta Mestaruuskisaan.