Kenen Dzyuban puristusta emme tiedä

Hopea huivi “Spartacus”

Kenen Dzyuban puristusta emme tiedä, mutta ilmeinen tosiasia on, että hyökkääjällä on villi harha Spartakia vastaan. Punaisen ja valkoisen fanit, ainakin ennen MM-kisaa, olivat valmiita murtamaan Venäjän kansan tuleva sankari. Ehkä hänellä oli punaisen ja valkoisen vihansa luokassa vain Valery Gazzayevin. Samalla Artem teki kaiken voittaakseen CSKA-valmentajan ja hän onnistui melkein.

Artyom teki villin tekonsa vuoden 2017 lopulla, kun Zenit pelasi Spartakin kanssa, samalla kun hän itse katseli ottelua sivusta. Dziuba punaisten ja valkoisten fanien avokadin edessä vastusti jyrkästi oman klubinsa huiviosia. Asianmukaisesti.

On hauskaa, miten YouTube-videon kommentit eroavat toisistaan. Ennen maailmanmestaruuskilpailua he kaatoivat liukua maalintekijään, ja sen jälkeen useimmat ihmiset sanoivat, että Dziuba teki kaiken oikein, ikään kuin huivi ei ollut tarpeen.

Emery ja Karpin – rohkeutta valmentajille

Artyom ei työskennellyt valmentajien kanssa. Hänen lahjakkuutensa lähes tappoivat Unai Emery, Fabio Capello ja Valery Karpin. Valmentajilla kuuluisalla maalintekijällä oli usein kovia ristiriitoja.

Tuleva PSG: n, Arsenalin ja kolmatta kertaa Euroopan Cupin voittaja ei asettanut Artyomia sävellykselle, josta hän voitti kulttiotsikon “kouluttaja”. Emery, sen jälkeen, kun tunnettu viisaus, ei tehnyt hyökkäystä Jubassa. Totta, muutamaa vuotta myöhemmin Unai keskittyi siihen, että Artyom ei vetänyt tuolloin.

“Minulla oli vahvat pelaajat, mutta hän ei aina ansaitse paikkaa ensimmäisessä joukkueessa … Kuulkaa, onko Fabio Capello ottanut Dzyuban MM-kisaan? Tuskin. Ja tämä on viitteellistä, mistä luulet? “- Moskovsky Komsomoletsin haastattelusta. … ”

Capello Dziuba ei voittanut World Cupia. Sitten hän mieluusti Kanunnikova. Pravdorub ei puhunut italialaista vastaan, mutta Artem ei säästä klubin valmentajia. Nyt hänellä on vihollinen numero 1 Valery Karpin. Tiedämme viimeaikaisista haastatteluista, että Spartakin entinen valmentaja halusi pilata ison hyökkääjän uran, mutta nyt Dziuballe tällaista henkilöä ei ole olemassa.