Inter ammuttiin kuolleena ja on liigan kärjessä, Fiorentina kotona piti vetää

Vaikka Inter oli kahdeksas minuutti upeita kuvia Soddimově tehoisku pidossa maalivahti Handanovic, mutta sen jälkeen joukkue alokas Milan Serie pelataan. Tavoitteena oli ensin täytäntöön, kun puoli tuntia ansiosta dorážky Biabianyho.

Tauon jälkeen ensimmäinen sen jälkeen, kun arvokas yhteistyö Ljajić osui Icardi ja lopuksi lisäsi kanssa Murillo Brozović. Inter voitti neljännen kerran peräkkäin, maalivahti Handanovic Lisäksi samassa osumien määrän neinkasoval.

Napoli voitti jälkeen tavoitteista Lorenzo Insigneho ja Gonzalo Higuain kentällä Veronan 2: 0 ja tuolloin hän saavutti taulukon yläreunassa. Etusivu

Alimmassa viimeinen joukkue taulukosta käy selvästi hallitsi ensimmäisellä puoliskolla oli hallussaan yli 70 prosenttia tavoite, mutta onnistunut saamaan paremmuudesta.Hän onnistui tekemään sen tauon jälkeen. Ensinnäkin kiitos sauva osui Insignia ja hetken kuluttua lisättiin toinen tavoite Higuaín.

Ohita Napoli on jo Fiorentina kotona, mutta ei voinut voittaa Empoli. Ja se voisi olla tasapeli vieläkin onnellinen, koska sen jälkeen puoliajalla oli menettää 0: 2 kotiin, mutta kiitos kaksi maalia Kalinic onnistui tasoittaa.

Kuitenkin Fiorentina tasoitettu saldo 28 pistettä 13 peliä, joka oli myös vuonna 1968-1969, kun ne kestävät voitti Italian nimike.

Koti Lazio Rooma ei voittanut myöskään, joka sidottu Palermo 1 : 1.Huolimatta ratkaisun neljännessä minuuttiasetus Sassuolo menettänyt kentällä Genovan minuuttia myöhemmin oli voittanut kotijoukkue päätti Pavoletti.

Juventus voittaa AC Milan lauantaina sulkea Argentiinan Paulo Dybala, kesällä vahvistuksia Palermosta. Ainoa maalinsa ottelussa 65 minuuttia lohdutti joukkuetoveri Gianluigi Buffon – kokenut maalivahti juhli voittoa kaksikymmentä vuotta Italian liiga.

kuusinkertainen liigan mestari ja maailmanmestari vuonna 2006 debytoi Italian Top Division 19 marraskuu 1995 Parman tavoite peli vastaan ​​AC Milan, joka myöhemmin tuli mestari, hän säilytti myös nolla.

< p> AS Roma voitti Bologna 2: 2. Pöydän siten vain johtavien pari vetää Fiorentina, Inter Milan, mutta on hyvä kaksintaistelu sunnuntai 13.pyöreitä.

Bologna meni ottelun kasvattivat kaksi voittoa viime otteluissa, jossa se siirtyi luistoalueille, ja jopa niiden yläpuolella selvä suosikki -johtoon Tref Adam Masino.

roomalaiset tauon jälkeen vilkkaasti kastelemalla kentällä tallennettu kaksi rangaistusta. Omakohtaisesti Anthony Mounier sivussa Miralem Pjanić rangaistuspotkun, kun 71 minuuttia, sitten se likainen ja osuma Juan Iturbe kanssa Edin Džeko. Kotimaan kuitenkin sai kolme minuuttia ennen loppua mahdollisuus potkia rangaistuspotkun ja Mattia Destro tasaantunut finaaliin 2: toinen