Ilmeisesti hänellä oli jalkapallo hänen geeneissään

Kello 16, Gael Kakutia kutsuttiin hänen sukupolvensa lahjakkaimmaksi jalkapalloilijaksi. Hyvin nuoresta, hän osoitti merkittävää lahjakkuutta, mutta 73 nuorisojoukkueiden 73 t-paita-julkaisua ei onnistunut. Vaikea uskoa. Lopulta puhumme jalkapalloilijasta, joka oli niin tervetullut pala, että johtava sukellusveneiden klubi uhkasi sakkoja ja kieltää siirrot yrittäessään ostaa sitä.

Ilmeisesti hänellä oli jalkapallo hänen geeneissään. Ensimmäistä kertaa halu tulla ammattilaispelaajaksi vieraili seitsemän-vuotias Gael, kun hän näki setänsä Lillen varauksien puolesta. Huolimatta siitä, että sukulainen ei saavuttanut mitään, tämä kuva ei koskaan kadonnut pojan muistista. Pian hän yritti voimansa paikallisessa Lille-Moulinsissa.

Valitettavasti debyytti osoittautui niin katastrofaaliseksi, että monet sen paikasta olisi heti hylännyt unelmansa. Mutta hänen tulevaisuutensa oli ennakkoluuloton, ja jopa tappio 17: 1 pisteellä ei muuttanut mitään.

Muutama vuosi myöhemmin Kakuta kehitti kykyjään niin paljon, että hän alkoi houkutella jatkuvasti partiolaisia. Ketterin oli “Lance”. Jälleen yhdeksänvuotisen Gaelin vakaumusten voima läpäisi testin: se ei ollut paikallinen joukkue, joka sijaitsi 29 kilometrin päässä kotikaupungistaan. Mutta päättäväinen jalkapalloilija ei ottanut sitä pois ja viettänyt seitsemän vuotta Bollard-Delice -stadionilla, jonka jälkeen hän päätti ryhtyä seuraavaan vaiheeseen.

Vuoteen 2004 mennessä Kakuta kehittyi nopeasti ja hänen lahjakkuutensa oli ilmeinen. Lance ei voinut peittää aarteensa edelleen, ja hänet kutsuttiin kouluttamaan jalkapallon keskustassa, arvostetussa urheilukeskuksessa, joka on kehitetty kehittämään alueen parhaita kykyjä. Kukaan ei näyttänyt vetävän kaksinkertaista kuormitusta, mutta Kakuta hyväksyi testin mielellään ja työskenteli ohjelmassa kaksi vuotta, koulutusta Lievinsissä arkisin ja palaten Lanceen viikonloppuna. Ymmärtämällä, että hän ei ollut vain lahjakas, vaan myös vastuullinen, johtavat eurooppalaiset klubit päättivät toimia.

Nyt olemme tottuneet siihen, että Premier League -klubit tietävät kaiken ja näkevät kaiken, usein ottamalla itselleen parhaat kyvyt ympäri maailmaa. Ei hintalappuja ei pelota, sinun täytyy vain miettiä mahdollisia etuja. Yksi aktiivisimmista tällä alalla oli Chelsea, joka tunnetaan rakkaudestaan ​​kerätä eniten. Useiden vuosien jälkeen useimmat näistä “kyvyistä” palasivat kotimaahansa, mutta joku pysyi ja saavutti menestystä.