Cristiano oli hieman voideltu uuden kauden alkuun

Simulaatiot, herkkä ja sama epäilyttävä maku eivät vaikuttaneet Neymarin suosioon Euroopassa. Mutta muutaman vuoden kuluessa Neymar vahvistui Barçassa, lakkasi teeskentelemästä ja jopa näyttää siltä, ​​että hän alkoi valita kampauksia, jotka eivät ole yhtä räikeitä kuin ennen. Ja vuonna 2015 hän valloitti lopulta vanhan maailman Brasilian karnevaalien holtituksella, loistavalla tekniikalla ja kyvyllä tehdä päämäärä tyhjästä.

3. Luis Suarez (Barcelona) – 69 pistettä (48 + 21, 57 ottelua)
Barcelonan fanit uskoivat tietysti Suarezin kykyyn pelata Liverpoolin tasolla. On kuitenkin epätodennäköistä, että yksi rohkeimmista väitteistään joku heistä voisi olettaa, että Louis pystyy pelaamaan enemmän kuin Merseysidersissa. Kävi ilmi – ehkä muutama kuukausi sopeutumiseen on hänelle enemmän kuin tarpeeksi. Koskaan aikaisemmin uruguaylaiset ovat saaneet niin monta maalia vuodessa, etkä koskaan jakanut niin monta avusta. Hän pelaa Neymarin ja Messin kanssa, mutta kenen kieli kääntyy sanoen, että Louis on heidän varjossaan?

2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – 74 pistettä (57 + 17, 57 ottelua)
Jo monennentoista kerran peräkkäin Ronaldo teki vuodessa enemmän maalia kuin iankaikkinen kilpailijansa, tuli parhaiden avustajien joukkoon ja jatkoi vakiinnuttamistaan ​​yhdeksi jalkapallo-historian täydellisimmistä avustajista. Henkilökohtaisten saavutusten suhteen portugalilaiset voivat pitää vuotta onnistuneena, mutta Real Madrid voitti taas tittelit. Cristiano oli hieman voideltu uuden kauden alkuun, mutta Benitezin, jonka kanssa hänellä oli ongelmia, lähdön jälkeen hän yrittää kuroa kiinni.

1. Lionel Messi (Barcelona) – 76 pistettä (52 + 24, 61 ottelua)
Vuoden 2014 loukkaantumisista ja uran taantumasta huolimatta Lionel on jälleen tärkein kilpailija kultapalloissa. Viime vuonna hän lisäsi merkittävästi, pelasi tähtipartnereiden kanssa hyökkäyksessä ja käveli yhdessä vanhan maailman parhaiden puolustuslinjojen läpi pyörrellä. Vuonna 2015 Barca voitti melkein kaiken voittamansa – ja argentiinalainen on ensisijainen ansio tällaisessa menestyksessä.