Brasilian jättiläisessä Sao Paulossa

Nuorten lahjakkaiden jalkapalloilijoiden siirtäminen Etelä-Amerikasta suuriin eurooppalaisiin klubeihin nähdään jo arkipäivänä, mutta aina tämä maisemamuutos ei johda menestykseen. Monimiljoonan kaupan valtava paine, johon liittyy myös kulttuurinen sokki, ei ole liian suotuisat edellytykset kaikille nuorille legioneille. Huolimatta siitä, että useimmat eteläamerikkalaiset Euroopassa kohtaavat nämä vaikeudet, harvat ovat kokeneet ongelmia, kuten Brasilian puolustaja Breno.

Valo tunnelin lopussa Breno
Brasilian jättiläisessä Sao Paulossa he puhuivat Brenosta Brasilian tärkeimpänä lahjakkuutena. Korkea ja voimakas 17-vuotias Breno astui kentälle 22 kertaa vuoden 2007/2007 mestaruuskauden aikana ja sai Brasilian serie A: n parhaan tulokkaan. Ei ole yllättävää, että pelaajat halusivat allekirjoittaa sellaisia ​​klubeja kuin Real Madrid, Juventus ja Milan “. Mutta Breno päätti mennä Saksaan ja liittyi Münchenin Baijeriin 12 miljoonalla eurolla. Huolimatta edellä mainituista vaikeuksista sopeutumisessa, Breno liittyi välittömästi Baijerilaisen klubin peliin, ja ensimmäisellä puoliskolla klubinsa oleskelun aikana, vaikkakin hieman, mutta silti pelata niin Bundesligassa kuin Mestarien liigassa. Kesällä 2008 jalkapalloilija oli Brasilian maajoukkueen osana Pekingin olympialaisiin, jossa hän pelasi kaikissa kuudessa pelissä ja voitti pronssia. Kuten myöhemmin ilmeni, tämä oli Brasilian keskuksen uran huippu, koska vuoden 2008 kesäpäivien jälkeen asiat alkoivat laskea.

Valo tunnelin lopussa Breno
Edistyminen Breno pysähtyi klubin ensimmäisellä täysi kaudella. Jurgen Klinsman ei pilannut Brasilian peliaikaa, aivan kuten Louis Van Gal, joka korvasi hänet valmennussillalla.