Aleksei Igonin entinen ”Zenithin” puolustaja

Aleksei Igonin entinen ”Zenithin” puolustaja: ”En näe mitään uutta tässä tilanteessa. Monet jalkapalloilijat ovat nähneet alkoholijuomia ennen, mutta suurelta osin he eivät olleet niin hirvittäviä. En näe mitään syytä ottaa sanktioita vastaan. Meillä kaikilla on viikonloppu, ja meillä on oikeus käyttää niitä, kuten me itse haluamme, ei töissä. Ja se, että Bukharov ylitti hieman sallitun, on toinen keskustelu. Tämä tilanne ei varmasti paranna klubin mainetta. ”

Sukunimi pakollinen Kuva
Saksan Zoninin kunniakas Neuvostoliiton valmentaja: ”Mitä siis, että hänellä oli vapaapäivä? Urheilijan, joka suhtautuu vakavasti hänen työhönsä, on noudatettava hallitusta, jopa lomalla, puhumattakaan viikonlopusta. Ja hän lisäksi soittaa kuin kori, joten rakastaa myös murehtia? En antanut anteeksi tällaista väärinkäytöstä aikani aikana, mutta valmentajan olisi oltava diplomaattinen. Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, millaiset ongelmat järjestelmän kanssa olivat tunnettuja Neuvostoliiton pelaajia. ”

Sukunimi velvoittaa entisen Zenitin pääjohtajan Ilya Cherkasovin: ”Itse klubi ei jätä tätä tilannetta ilman valvontaa ja todennäköisesti hienosti jalkapalloilijalle vahingoittuneen maineen. ”Zenith”: n olisi myös pyydettävä anteeksi hyökkääjän käyttäytymisestä hänen virallisella verkkosivustollaan. Ja itse Bukharovin on pyydettävä anteeksi, hän ei ole vain jalkapalloilija, vaan myös julkinen henkilö. ”

Alexander Bubnov ei tarvitse käyttöönottoa: ”Nyt kaikki on selvitetty Bukharovin kanssa. Monet ihmettelivät, miksi Kazanin “Ruby” loistavan pelin jälkeen hän kuivui ”Zenithissä”. Näyttäisi siltä, ​​kouluttaa ja taistella paikan päällä, koska Spalletti tarjosi monia mahdollisuuksia. Kuitenkin se kaikki putosi siihen, että pelaaja on loukkaantunut. Ja nyt kaikki putosi paikalleen. Kaveri, jolla on ongelmia. Älä yllätä, jos hän niin usein syttyy. Kortit, savukkeet, kaikki standardin mukaan. Se osoittaa vain hänen ammattimaisuutensa. Ja virittää ”Zenith” ei häiritse hänen vahinkoaan, mutta tämä asenne. ”