Olympialaisten nimissä. Tšekkien on opettava kiinalaista jääkiekkoa ja biathlonia

InterContinental-hotellin video Prahassa on Pekingin linnunpesä-stadionilla – ja ennen sitä lunta. Klo puhujakorokkeelle Samalla Yu Chung, edustaja Kiinan olympiakomitea, sanoi: “rakentaminen paikkoja talviolympialaisten on osa suunnitelmaa kolmattatoista viisivuotissuunnitelmassa.”

lumi kuvassa on oltava keinotekoinen, hänelle siellä talvella valtaa vain kuusi millimetriä kuukaudessa. Mutta talvipelit Pekingissä ovat todellisia. Vuodesta 04-20 02 2022, jossa se on 98 erilaista mitalia.

Kumpošt Roman, johtaja ulkosuhteiden Tsekin Olympiakomitean sanoi: “Kiina on kansakunta, joka haluaa menestyä.” Ja niin, että äärimmäinen. Kun hän piti Pekingissä 2008 kesäpeleissä, hän voitti maiden arvomerkit.Mutta talvella?

Hänellä on erinomaiset luistelijat ja akrobatiaiset hyppyt. Pitkässä talviurheilussa kiinalaiset kuitenkin haukkuvat. Sitä he haluavat nyt muuttaa, olympialaisten nimissä. Siksi he pyytävät apua Tšekin tasavallalta. Ensimmäinen sopimus urheilusta yhteistyöstä syntyi syyskuussa Kiinan tapaa presidentti Zeman.

Tällä viikolla Pekingissä ja Shanghaissa pääministeri Bohuslav Sobotka presidentti jätevedenpuhdistamon Jiří Kejval että tulee allekirjoittaa muistion keskinäisestä avunannosta.

“kiinalaiset ovat ilmaisseet kiinnostuksensa urheiluun, jossa meillä on urheilu- ja organisaation menestykseen”, sanoo George Kejval.He näyttivät jääkiekkoa ja biathlonia. “Asiantuntijamme pitäisi kouluttaa Kiinan urheilijat ja heidän valmentajille pitäisi myös seurata koulutusta prosessin joukkueemme”, selittää Kumpošt.

lisäksi keskusteluja avun Tsekin järjestäjille New Town Määrin kehittämisessä ampumahiihdon monimutkainen talviolympialaisiin . Liu Peng, puheenjohtaja Kiinan olympiakomitea, oli viime viikolla Tšekissä vieraana yleiskokouksen Euroopan olympiakomiteoiden, mutta ei pelkästään.Tunti keskusteluja Tsekin hiihtäjä, tapasi järjestäjien New Town.

“Monet asiat yllätti hänet ehkä kesän koulutusta rullasuksien tai että nuoret maamme eivät ammu pienestä-aseella, mutta suuntasi ilmakiväärillä,” sanoo Vlastimil Jakes johtaja New Town MM.

jääkiekko manager Slavomir Lener kerran Kiinassa jonkin aikaa toiminut muun muutoksen, vieraili Kiinan valtuuskunnan huippu-Sparta – Liberec ja suuntasi Tšekin Budejovice, jotka ovat seuranneet valmisteluun nuorten jääkiekon pelaajia.

“Et ole suuri väestönosa, mutta voit opettaa meille talviurheilua”, sanoo Peng Liu.Hän sanoo, että Kiina ei ole jääkiekkoseurojen sijaitsevat vain yhdessä maakunnassa, ja on yllättynyt siitä, kuinka monta niitä on näin pieni alue maassa.

Hockey opetimme venäläisten

Pekingissä 2022 Kiinan haluavat osallistua ensimmäistä kertaa historiassa olympialaisten miesten jääkiekon turnauksen. Mutta IIHF sääntö sanoo, että isäntämaa on oikeus aloittaa pelin vain, jos se on sijoitettu 18. sijalle maailman rankingissa. Kiina on nyt kolmaskymmeneskahdeksas takana Islannissa tai Uudessa-Seelannissa. Hän on nopeasti kiivetä.

Hän voi tehdä tämän Tsekin ohjaajien?

“Se ’50s, opimme jääkiekko venäläisiä, ja miten se osoittautui.Joku voi kertoa, onko se hyvä idea, “Kejval hymyilee. “Mutta toisaalta joko opettamme heille, tai he kertovat kanadalaisille.” Kuten jääkiekossa, talvipelien unelma on herättää kiinalaiset myös muilla aloilla. Olympialaisten avulla he myös haluavat houkutella talviurheiluun vielä 300 miljoonaa ihmistä maassa. “Meillä oli yhdeksän hiihtokeskusta ympäri Kiinaa 20 vuotta sitten. Nyt meillä on 500 “, sanoo Peng Liu ylpeänä. Mutta näiden mitalien osalta…” He haluavat olla Pekingissä 2022, mutta heillä ei ole aikaa. Se on pähkinä, sanoo Vlastimil Jakeš.