Mestari rikkoi aloittelija ja merkkijonojen merkkijono räjähdyksissä. Sekä Brno että Sparta voittivat

Komeetan jääkiekko-pelaajat taas 23 päivän kuluttua osoittivat uudelleen yleisölle kotona Brno. Ja loppuunmyyty, he olivat tyytyväisiä 3: 2 voittoon Třinec alivaltiossa. Moravians onnistunut Karlovy Vary, jossa se on kolme pistettä Olomoucin.

että mukaan tapansa tapahtui toinen tiukka ottelu, joka päättyi yhden maalin erolla. Mutta tällä kertaa niiden puolesta – Hanáci voitti ansiosta liikevaihto viimeisellä kolmanneksella 2: 1, ja pöytä on tilalla aseella kärjestä.

Western Bohemia, sunnuntaina, kaikki jaetaan kohteita irtotavarana.Paitsi Karlovy Vary ollut myöskään Pilsen, joka tosin ratkaistu kaksintaisteluun Sparta, mutta ei tee sen tekeminen ja lopulta menetti 2: 4.

Praha joukkue ja venytetty sarjan otteluissa vähintään yhdessä pisteessä 12.

Liberec johtaja ansiosta kaksi maalia ensimmäisellä kaudella kanssa trápícími neuvotaan Pardubice. Siitä puuttui tähti Rolínek kanssa Sykora ja lopulta menetti Ještědem 1: 2.

Hradec Králové päätti ratsioita, joissa iloitsivat vieraita Mladá Boleslav.

Ottelu Vítkovice Zlín on ohjelma tiistaihin saakka, jolloin pelataan myös 19.pyörien välinen komeettoja ja Hradec ja 23 koe rounds Pardubice – Litvinov.

taistelu alueellisia kilpailijoita sekä noviisi päällikölle ylimääräisiä liigan riemuitsi Litvinov, joka kiipesi ratsiat Chomutov keskeyttäen musta seitsemästä tappioita. Korkeammat tehtyjen maalien määrä ja hyppäsi Zlín, jonka kanssa hänellä on sama määrä pisteitä ero pisteet, ja se ei kestä. Moravians on kuitenkin kaksi ottelua varaosia.

Koti ottamaan kolme pistettä jopa 2. minuutti viimeiset hetket johtaa, mutta 47 sekuntia ennen loppua kolmannen erän verrattuna Vondrka. Červenka-kilpailun tuottavin pelaaja siirsi uudelleen kaksi apuaan.Vondrka ei kuitenkaan onnistunut hyökkäyksissä, mutta molemmat Litvínov-ampujajat Lukeš ja Hanzl tekivät.

Kometa pitkästä kolme viikkoa sitten osoitti kotiyleisön ja ottelun alkua oli innostusta loppuunmyyty sali tietää. Lisäksi kokoonpano palasi loukkaantumisen ja hoidon jälkeen yli kuukauden tauon Koreis hyökkääjä, jonka kynnyksellä on parantunut hyökkäävän pelin Brno.

Kotona oli kahden kolmasosan määräysvallan ottelussa ja kolminkertainen lyönti johtui kahdesta voitosta. Třinec nousi viimeiseen osaan, kun hän teki kaksi maalia alle kolmessa minuutissa. Lopulta hän yritti selvitä, pelata ilman maalivahtia melkein minuutin, mutta Comet puolusti kolmen pisteen voitto.

Lisäksi 12 Trinec.minuutti tuli kapteeni putosi puolustaja, joka törmäyksen jälkeen tyyny loukkaantunut hänen harteilleen ja vietiin sairaalaan.

Hockey Sparta teki kolmannella ylimääräisiä liigan voitto peräkkäin. Kolmannessa jaksossa saatiin kolme maalia kolmannella kaudella. Tomas Netik teki 54 pisteen voittoputken, koti ja hänen vastustajansa voittivat toista kertaa tällä kaudella. Nyt Pilsen hän alkoi Sparta alkupuoliskolla lokakuun pisteen sarjan että sunnuntain jälkeen venytetty jo 12 ottelua.

jääkiekko Liberec säilyvän pöydän päässä voitettuaan 2: 1 lisäsi johtoaan toisen Plzeň oli neljä pistettä. Kahden tappion jälkeen ottelussa he palasivat voittaneen aallon ja ottivat yhdentoista peräkkäisen pelin.Toisaalta Pardubice laski taas kahden voiton jälkeen. Kotijoukkue päätti pelin kohtalosta ensimmäisten kymmenen minuutin aikana, kun he voittivat molemmat maalit. Vieraat onnistuivat pienentämään vain ottelun lopussa. Kapteeni Maxwell otti 60 ohjusta.

Kolmannen ryhmän puolustava taistelu neljännen kanssa päätti hyökkääjä Lenc, joka sai ensin vieraita lyijyyn ja sitten onnistui erillisissä hyökkäyksissä. Hradec Králové kolmas peräkkäinen ottelu johti 60. minuutilla tehdä, toisin kuin edellinen voittaa jatkoajalla kanssa Trinec ja ratsiat Pilsen ajoissa sortunut rangaistuspotkujen. Boleslav voitti neljännen peräkkäisen kerran ja piti kolmannen sijan taulukossa.

Toinen sekunti kotiin, Bartekin johdon ansiosta Hananian käännös muuttui.Lisääntynyt aktiivisuus toisella jaksolla he vihdoin palkita 42. minuutti, kun Gulašiho epäröimättä puolustuksen vyöhykkeellä rangaistaan ​​nopea ranne ammuttu Aqueous. Ja kun se tuntui ulottuvan, putosi Vary hyökkäykseen sinisen linjan ja alakynnessä kaksi on yksi etu Kafka. Opařeným kotiin sitten auttoi kompensoimaan edes muutaman sekunnin kestävä valtapelistä, joka päättyi hänen virhe ylimääräistä Marosz.