Kolme maalivahtia välitti puhtaan tilin perjantaina.

 

Třinecký Šimon Hrubec nollasi kilpailijan Vítkovice-derbiosta. Kolmen Steelers-tavoitteen alla oli kanadalainen hyökkääjä Ethan Werek (2 + 1). Sparta piti Matěj Machovský: n, joka auttoi Zlín-joukkueensa päättämään kolmen ottelun tappiosarjan.

Dominik Frodl lukitsi Pilsenin pyhäkön uudelleen ja pääsi Mladá Boleslavin neljän ottelun voiton ajoon voitolla 1: 0. Dinamo huolestuttaa edelleen, Chomutovin jää otti tappion 1: 6, mikä tarkoitti viidettä tappiota peräkkäin.Piratesista kirkkain oli Vladimír Růžička Jr., joka teki neljä pistettä (1 + 3). Hana-kohtaaminen johti itsenäisiin raideihin, joissa kotijoukkue Lukáš Nahodil teki 3: 2. Hradec on myös yhteydessä pöydän kärkeen, joka käänsi ottelun Litvínovia vastaan ​​alle kuudessa minuutissa ja voitti lopulta 3-2.

21. Kierros päättyy lauantain maaliin Karlovy Varyn ja Komean välillä Brnossa, joka alkaa klo 16.00. He palkitsivat kanadalainen Wereka, joka veti kiekon kulmasta ja heitti kulman Bartošákin saalin yläpuolelle.Kodin iloa kasvatti pehmoisten lelujen tulva, jolla kolmekymmentä fania peitti jään hyväntekeväisyystapahtuman yhteydessä. Mutta hän oli menestyvämpi kuin hän oli toisen kerran Werekissä, kun hän rangaisti vieraiden poissulkemista tarkalla osumalla oikealta. Dravecký lisäsi vakuutuksen lopussa ja Třinec voisi juhlia seitsemättä peräkkäistä riviä kolmannen nettitilien maalivahdin Hrubecin ansiosta tällä kaudella. rikkoi haavan. Paradoksaalisesti, että juuri praguerit ajoivat suurimman osan ottelusta.Luistelukerho sai vastustajalta paljon voimapelimahdollisuuksia, mutta yksikään niistä ei onnistunut. Keski-boheemien voimaton avuttomuus jatkui ja Pilsen pystyi juhlimaan jalkapallovoittoa Dominik Frodlin nollan avulla. Intialaiset ovat voittaneet neljä kertaa viidestä viimeisestä kaksintaisteluista.

Tavoite ja läpäisy: 45. Jones (P. Straka). Tuomarit: Pavlovic, Pesina – L.Kajínek, Zavřel. Poissulkeminen: 4: 7. Hyödyntäminen: 0: 1. Jaksot: 0: 0, 0: 0, 0: 1. Katsojat: 3 368.

Valkoiset tiikerit saapuivat Hanaan sveitsiläisen paluumuuttajansa Birnerin kanssa, mutta hänen läsnäolonsa ei auttanut pohjois-boheemia pitämään johtoasemaa. Olomoucin vastustajat työntyivät etenkin ensimmäisellä jaksolla, mutta tauon jälkeen Composite osui Jelinekiin.

Kotijoukkueen maalivahti Konrad piti joukkuetaan useita kertoja, mutta Zacharin takakädensyöttö ei riittänyt. Ottelun kulkua tasapainotti tuottavin pelaaja, Irgl, Olomoucista, ja koska tasapeli kesti ylitöistä huolimatta, raid oli päätettävä. Birner oli ainoa onnistunut suorittaja Liberecin puolella, mutta Nahodil osui myös Knotekiin Olomoucin jälkeen.Valkoiset tiikerit putosivat toiselle sijalle, Mora sijoittui neljänneksi viidessä viimeisessä pelissä.

Tavoitteet ja äänitykset: Galvas), ratkaiseva sam. raid Nahodil – 23. P. Jelinek (Redenbach, L. Hudacek), 33. Zachar (Smid, Jenik). Tuomarit: Hradil, Kubicik – Lucan, Kis. Poissulkeminen: 5: 2. Hyödyntäminen: 1: 1. Jaksot: 1: 0, 0: 2, 1: 0 – 0: 0. Katsojat: 4 313.

Hradec on myös pöydän eturintamassa, mutta East Bohemia vastasi ensimmäisenä ottelun menetyksestä.Kotijoukkue ei käyttänyt painostusta avausjaksolla, mutta toisaalta maalivahti Maxwell metsästi kiekkoa verkosta sodan väliintulon jälkeen.

Vähemmän kuin kuudessa minuutissa kolmannesta jaksosta he asettivat kotona kolme tavoitetta, lyöden vähitellen Vincouria, . Vaikka Verva pystyi vastaamaan vastaamaan Litvínovin sotaan välähdyksellä, Verva ei kyennyt peruuttamaan lyhyttä maalia. Litvinov hävisi kolmannen kerran peräkkäin, mutta Hradecilla läheisen voiton jälkeen on samat pisteet kuin toisella Liberecillä.

Tavoitteet ja äänitykset: 49. Vincour (Smoleňák), 53. Lessio (F. Pavlík , Rosandič), 55. Paulovič (Piché) – 32. Sota (Matoušek, M. Havelka), 55. Sota (J. Petružálek). Tuomari: Bejcek, Hribik – O. Polak, Springl. Poissulkeminen: 5: 5, plus Smoleňák 10 min. – Jurčík 10 min.ja ottelun loppuun asti Trávníček 5 min. ja ottelun loppuun saakka. Jaksot: 0: 0, 0: 1, 3: 1. Hyödyntäminen: 0: 0. Katsojat: 5022.