Talking Horses: yllätys, kun Samcro pysyy esteinä tällä kaudella

Samcro on tullut suosikiksi joidenkin mestareiden kanssa Champion Hurdleille, kun uutiset murtuivat tänä aamuna, että erittäin lupaava kastanja säilytetään pienemmissä esteissä tällä kaudella.Uutiset, jotka ovat ristiriidassa sen yleisen odotuksen kanssa, että hän aloittaisi jyrkän uran tällä viikolla, rikkoi kouluttaja Gordon Elliott Betfair-bloginsa kautta.Bryony Frost palasi kevyesti taistellessaan Aintree-voittoa Frodonissa

“Olemme päättäneet pitää hänet yli kauden tänä aikana Bet 365 siinä toivossa, että hän voi kehittyä Champion Hurdle -kilpailuksi”, Elliott sanoi. ”En ole koskaan ollut Champion Hurdle -hevosella, ja Gigginstown ei ole vielä voittanut sitä, ja ajattelimme, että oli syytä antaa Samcroille laukaus tuossa kilpailussa.

“ En ole mitään harhakuvitelmia että hän kohtasi, mutta hän oli viime vuoden huippuluokan aloittelijana ja Cheltenhamissa voittanut kilpailu on tuottanut useita aiempia mestareita Faugheenissä, Hardy Eustacessa ja Istabraqissa.

“Samcrolla on pitkä matka mennä mainitsemaan samassa hengityksessä kuin he, mutta hän on tehnyt kaiken, mitä olemme pyytäneet häneltä tähän mennessä, ja toivon, että siellä on enemmän. ”

Elliott lisäsi, että hän ja hevonen omistaja, Michael O’Leary, näkee Samcron edelleen tulevana haastajana.Kuusivuotias aloitti uransa voittamalla pisteen pisteeseen huhtikuussa 2016 ja se myytiin 335 000 guineassa (350 000 puntaa) viisi päivää myöhemmin.

Elliottilla on perjantaina WKD: n esto Down Royalissa. Samcron kauden lähtökohta. O’Learyn veli, Eddie, on kuitenkin jo sanonut, että siellä on oltava jotakin antaa maahan, jos Samcro aikoo kilpailla Down Royalissa tänä viikonloppuna; Ainoa merkittävä sademäärä alueella on ennustettu perjantai-iltana.

Nykypäivän nap on Trongate (2.05), jonka mahdollisuus Ayrin aloittelevaan haitta-ahdistukseen on riittävän ilmeinen, jotta hänestä tulisi varjo.Hänen kahdella aitauksellaan aidoilla on nyt todella vankka ilme; hän oli toiseksi Perthissä Cubomanialle, joka on Bet365 siitä lähtien voittanut kolme kertaa aidat ja kerran litteällä, ja sitten hän voitti Kelsoa ja voitti Oighear Dubhin, joka aikoi voittaa Cheltenhamissa perjantaina, kunnes otti väärän virran pois käytöstä

Richard Johnson, joka ratsastaa, voi olla kaksinkertainen. Hän on jocked up of the mares? S neitsyt este, joka avaa kortin Quri (12.55), jolloin hänen debyytti Tom Lacey jälkeen lähti Terence O’Brien County Cork. Hän näytti hieman kykyä Tramoressa kesäkuussa, se on puoli sisar Brave Incalle ja on alaspäin 13-8 aukosta 5-2.

En voi auttaa ajattelemaan paljon juoksevaa Finoahia on väärin suosikki aloittelijoille, jotka avaavat Redcarin kortin.Hänen luokituksensa nousi, kun hän oli viides täällä kaksi vuotta vanhan Trophy-pelin aikana, mutta mielestäni hän on varjossa tuoksunut ja hän ei ole voittanut joissakin tavallisissa kilpailuissa. Pendleton (12.05) 15-8 vetoaa minuun, koska hän (kyllä, hän) pyrkii rakentamaan lupaavaa alkua Ayrissa hieman yli kaksi viikkoa sitten. Pikaopas Kilpailuvinkkejä maanantaina 29. lokakuuta Näytä piilota