Sam Burgess: ‘Egos ja itsekkäät pelaajat’ Englannin vuoden 2015 maailmancupin poistumisen takana

Sam Burgessin valinnasta Englannin maailmancup-joukkueessa vallitsee edelleen kolme vuotta. Entinen kylpypelaaja, joka palasi rugbyliigaan muutama viikko sen jälkeen kun isäntämaa tiputettiin turnauksesta ryhmävaiheessa, herätti Twitter-tiradan, kun hän väitti, että ”egos ja itsekät” joukkuetoverit aiheuttivat epäonnistumisen sijaan hänen läsnäolonsa.

Burgess, joka pelaa nyt South Sydney Rabbitohs -tapahtumassa, otettiin mukaan, kun joku lähetti vastauksena viestiin, jonka mukaan Englanti rue kaipaa Andy Farrellia, joka siirtyy Irlannin päävalmentajaksi ensi vuoden lopulla. . Farrell oli Englannin 2015 johtoryhmän jäsen, joka erotettiin myöhemmin.Käyttäjä sanoi, että Englannissa olisi 1xbet parempi sijainti ilman häntä, koska hän oli ollut mukana Burgessin valinnassa.

“Näyttää siltä, ​​että saan muutaman twiitin Rugby WC: stä vuonna 2015…silti”, Burgess vastasi. ”Jos ihmiset todella katselivat pelejä, joihin olen osallistunut, huomaat, että olen lisännyt joukkueeseen. Varhainen poistuminen maksoi siitä, että yksittäiset egot ja itsekkäät pelaajat eivät seuranneet johtajaamme, mikä käytännössä maksoi valmentajalle [Stuart Lancaster] ja muille hienoille miehille heidän työpaikkansa.

“Valmennushenkilökunta ei voita turnauksia tai yksi pelaaja. Se vaatii sitoutumista koko ryhmältä. Vakuutan sinulle tämän: Olin sitoutunut, mutta muilla oli omat toimintaohjelmansa. Minulla on rakastettuja muistoja ajasta rugby 1xbet unionissa ja hienoja ystäviä.Eräänä päivänä kerron tarinani, mutta rakastan toistaiseksi Englannin katselua enkä odota heidän näkemistä heidän valmistautuessaan vuoden 2019 maailmancupiin Japanissa. ”

Exeterin Jack Nowell on hallittu. poissa toiminnasta yhdeksän viikon ajan kärsineensä lyöntivammaharjoittelua Englannin kanssa viime viikolla. Hänen on määrä palata juuri ennen kuuden maan perustamista.

Tämä on kolmas kerta, kun Nowell loukkaantuu Englannin harjoittelujaksossa.Hän kärsi repeytyneestä reisilihaksesta vuoden 2016 Brightonin leirin aikana ja oli poissa kahden kuukauden ajan. Hän kärsi nilkkavaurioista viime vuoden Kuuden Kansakunnan aikana, jonka 1xbet free bets online puhdistamiseen kului kuukausi. Andy Farrell voi saada Englannin herättämään, kun Schmidtin aikakausi loppuu Irlantiin. lisää Valokuva: Twitter Valokuva: Twitter Facebook Twitter Pinterest Valokuva: TwitterThe Breakdown: rekisteröidy ja saat viikoittaisen rugby union -sähköpostimme.