1xbet vedonlyönti bonus

Hyväksytään pankkisiirto, Visa-luottokortti, Diner’s Club, Jbc ja Mastercard, Visa Electron -piirit sekä Neteller-, Skrill-, Webmoney-, Qiwi-maksu- ja peruutusjärjestelmät. Vähimmäistalletus on 1000 dollaria ja se muunnetaan suoraan valuutasta, joka maksetaan tilillesi.

Irtisanomiset suoritetaan talletusvaiheessa käytettyjen välitystyyppien kautta, eikä niihin sovelleta palkkioita 1xbetiltä. Kuten aina, on tärkeää, että ensimmäisen peruutuksen vastaanottamisaika liittyy myös tilinomistajan henkilöllisyyden rahanpesun estämiseen. Rahan saamiseksi on siis tarpeen lähettää jäljennös henkilöllisyystodistuksesta ja laskusta tai joka tapauksessa lähde, joka todistaa haltijan fyysisen asuinpaikan. Kun tämä on tehty, pyynnön käsittely kestää muutaman päivän enintään kahden viikon ajan. Tarkastusmenettely noudattaa tavanomaista oikeudellista menettelyä ja noudattaa eurooppalaisten rahoitusmarkkinoiden rahanpesua, petoksia ja sähköisiä petoksia koskevaa sääntelykehystä.

Sääntö ja turvallisuus 1xbetissä

Jopa kaikkein epäilevimmät lukijat joutuvat tunnustamaan, että vedonlyönti bonus mennessä kerätyt objektiiviset tiedot eivät anna mitään epäilystä tämän markkinatoimijan luotettavuudesta ja vakavuudesta, joka CFD: n erittäin monipuolisessa kaupallisessa tarjouksessa tukee sääntöjen noudattamista. voimakas ja tarkkaavainen.

Puhuessamme vain turvallisuudesta on syytä palata takaisin luetteloon lupa- ja lisenssipaneelista, jolla on 1xbet. Aloitetaan tärkeimmällä lisenssillä, jonka on myöntänyt CySEC-viranomainen, Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomissio, numerolla 227/14 Leadcapital Markets LTD: lle. Tämä on erittäin tärkeä lupa, sillä se varmistaa, että lisenssinsaajayritys noudattaa eurooppalaista toimivaltaa koskevia säännöksiä. Tämän lisenssin ansiosta 1xbet on valtuutettu tarjoamaan rahoituspalvelujaan kaikkialla Euroopan unionissa täydellisesti laillisella tavalla. Yrityksen mainitsema fyysinen osoite on Trappides-torni, 5. krs, Kafkasou-katu, Nikosian kaupungissa Kyproksessa.

Cysecin antaman valtuutuksen lisäksi Leadcapital Markets LTD on rekisteröity vuodesta 2014 alkaen myös Consob-rekistereihin numerolla 0031888/14. Se on lueteltu myös Euroopan tiukimpien rahoitusvalvontaviranomaisten luetteloissa, mukaan lukien englanninkielinen FCA, Saksan Bafin ja Espanjan CNMV.

 

Asiakaspalvelu voi vaikuttaa hyvään online-rahoituksen välittäjään. Käyttäjät, jotka haluavat sijoittaa CFD: hen ja Forexiin, on itse asiassa pystyttävä aina käyttämään vakaa ja pätevä viittaus, johon he voivat viitata teknisten epäilysten ratkaisemiseen tai yksinkertaisesti tarkistaa tärkeitä operatiivisia tietoja.

1xbet tarjoaa hyvää asiakastukea maanantaista perjantaihin, 24 tuntia vuorokaudessa, sähköpostitse, puhelimitse ja live chat -palvelun kautta virallisen verkkosivun kautta.

Sähköpostilaatikko, johon kirjoitat, on tuki @ 1xbet, kun taas italialainen puhelinnumero on 0294751485, ja paikallinen paikallinen hinta veloitetaan soittajalta.

1xbet web-toiminnot

Verkkosivu on varmasti yksi tämän välittäjän vahvuuksista, joka on rakentanut dynaamisen, silmiinpistävän, nopean, online-sivuston, joka houkuttelee käyttäjää ja ottaa hänet välittömästi mukaan CFD-kauppaan erikoistuneen rahoituksen välittäjän ehdottamaan investointidynamiikkaan. .

Graafinen käyttöliittymä on erinomaisella tasolla, ja näytöt, jotka selaavat alaspäin, osoittavat kaupallisen tarjouksen vahvat kohdat ja valikoiman yläreunassa olevia valikoimia, joista pääsee toiminnallisesti kaikkiin sivuston osiin, mukaan lukien sisäänkirjautuminen ja rekisteröinti.

Alemmassa osassa rakenne avaa tilaa videoille, uutistoiminnoille ja markkinoiden päivityksille reaaliajassa, sulkeutuu tilien ja alustojen esittelyyn sekä otsikon alareunassa oleviin klassisiin oikeudellisiin tietoihin.

Järjestelmistä puhuttaessa tämän välittäjän kautta on tarjolla kaksi vaihtoehtoa sijoittaa rahoitusmarkkinoille. Suoraan verkosta WebTrader -järjestelmän kautta, joka tarjoaa erinomaisen potentiaalin eikä tarvitse latausta. Tai lataa MetaTrader 4 -ohjelmisto, tehokas ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat paremmin hallita teknisiä tietoja neuvottelujen strategisen määrittelyvaiheen aikana.