Kylmän oluen pitäisi olla tämän vuoden kuumalla

Vjatšeslav Koloskov, väärä ja viisas, on aivan oikeassa: “Kuka haluaa juoda, hän tekee sen missä tahansa ilman olutta.” Keskimääräinen ja riittävä tuuletin juovat 1-2 lasillista lageria tunnelmassa – se on paljon parempi ja sivistyneempi kuin ostaa pullon helvettiä ja polttoainetta, sekoita se tumman limonadin kanssa ja myrkyttää Spartakin metroaseman höyryjä.

Kylmän oluen pitäisi olla tämän vuoden kuumalla kesällä tärkein lämpenemismuoto kansainvälisille jalkapalloilijoille stadioneissa ja niiden läheisyydessä. Ja toivon todella, että vaahto ei jätä meitä maailmancupin jälkeen. Sinun tarvitsee vain sisällyttää pää: kohtalainen kulutus – kaikki on. Ne, jotka siivittivät ja houkuttelivat poliisin huomiota, voivat aina levätä sopivassa paikassa ja lukea lentopallopelaajan Alexey Spiridonovin Twitterin.

Antonio Contea ei tule ampumaan Bournemouthin ja Watfordin tappioiden jälkeen. Viime päivinä tämä uutinen on tullut roskapostiksi, joka on merkitty “kiireelliseksi”, ikään kuin Italian valmentajalle annettaisiin todellisia takeita. Conte on yhä enemmän kuin mies, joka tuomittiin kuolemaan, mutta jota ei ole vielä nimitetty. He voivat antaa hänelle pelastuksen – seuraavaan tiedostoon keskipalvelinta vastaan, lähtöä Mestarien liigasta Barçasta tai jopa kauden päättymisestä, mutta seurauksena heille annetaan tappava injektio.

Anna Conte pysyä nyt, Chelsean koordinaatistossa, mikään ei muutu. Syklit, jotka seuraavat toisiaan Abramovichin alla, ovat samanlaisia. Tilan valmentajan nimittäminen, jota seuraa joko lyhyen aikavälin menestys tai epäonnistuminen. Sillä, että katoaa välittömästi, pitäisi olla irtisanominen, menestys – hetki euforia, elämään palaaminen, väsymys toisistaan ​​ja erottelu. Sitten – toinen keskinkertainen väliaikainen työntekijä useita kuukausia, ja kaikki on uutta.