Chelsea toimii sellaisen miehen itsepäisyyden kanssa

Tämä järjestelmä perustuu paradoksiin. Chelsean johto etsii karismaattista ylimmää valmentajaa, mutta samanaikaisesti kieltäytyy antamasta hänelle vapautta sävellyksen muotoilussa ja kehityskulun valinnassa. Samoin tapahtuu nyt Conte, joka mestaruuden jälkeen päätti, että kaikki oli hänelle mahdollista, ja hänet piiritettiin jyrkästi.

Chelsea toimii sellaisen miehen itsepäisyyden kanssa, joka aika ajoin etsii kauneuden sydämen aikomuksella aloittaa perhe ja tehdä hänestä onnellinen, ja lähettää sitten äkillisesti hänen nafiginsa. Conte ei myöskään ole syntiä. Jos mestaruuskauden aikana hänen typerää energiaansa lähetettiin positiiviseen suuntaan ja yhdistettiin koko tiimi hänen ympärillään, nyt kaikki tunteiden ilmentyminen on kuin epätasapainoinen ja väsynyt henkilö.

Katsotaanpa. Sms riitelee klubin parasta eteenpäin Drogban jälkeen, tarpeettomia sracheja Troll Mourinhon kanssa, täysin pofigistisia vihjeitä siitä, miten hän sai johdon siirtopolitiikan, ennustettavan reaktion toimittajien provokaatioihin (”Paine? Mitä painetta?”). Yrittää mitata ihmisarvoa Manchester-klubien kanssa toivomalla, että valitaan karsinnat ja kymmeniä todellisia kykyjä, jotka menettävät ikuiset vuokrat (kuten näette, työskentelemme paljon nuorten pelaajien kanssa – Bakayoko – 23, Dzappackost – 25).

Abramovitš kutsuu Luis Enriquea. Mutta Chelsea tarvitsee toisen valmentajan. Kuva: Goal, Sky Sports

Chelsean elämäntapa ja tarve paljastaa valmentajansa puutteet, nyt hänen aikansa on numeroitu. Jos Abramovitš pääsee Hiddinkiin, se tapahtuu ennen kauden loppua, jos ei – odota kesää. Sitten varmasti kutsutaan Luis Enrique. Chelsea on muuttanut niin monta valmentajaa viimeisten kymmenen vuoden aikana, että ei ole paljon vaihtoehtoja. Ancelotti ei todennäköisesti palaa Chelseaan, Mourinho ei todellakaan ole. Kyllä, ja Lucho soveltuu kaikkiin perusteisiin Granovsky-kyselylomakkeella: hän valmensi huippuklubia ja saavutti menestystä hänen kanssaan.